Pla d'actuació municipal 2015-2019
 
Versió per imprimir
3.2. Invertirem en la millora de l'arxiu municipal per tal de facilitar la seva consulta i conservació i seguirem donant suport a projectes de recuperació de la memòria històrica.

 • 20152016201720182019
  • Adequarem un espai per aquest arxiu mentre l'edifici del Torrent Vallbona no es construeix.Trasllat de l'arxiu a l'arxiu comarcal (A finals d’octubre de 2017 es va fer efectiu el trasllat de l’arxiu històric municipal, ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament a l’Arxiu Comarcal del Maresme, situat a Mataró. El canvi d’ubicació és fruit del conveni de cessió en comodat (préstec d'ús provisional, sense perdre la seva propietat) subscrit per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme,) (S’ha habilitat un espai provisional a les dependències de l’Ajuntament. )
  Vist grogVist grogverd
  • Condicionament i catalogació dels diferents fons documentals municipals i fotogràfic.
  Vist verdVist verdVist verd
  • Condicionament i recatalogació del fons material de Can Magarola. Restaurats el celler i la cuina (S'ha restaurat el celler, la cuina i la sala d'entrada de la Masia de Can Magarola, així com diferents elements i materials de la Masia.) (Previst per als propers exercicis)
  Vist vermellVist verdVist verd
  • Arribarem a un acord per digitalitzar el fons audiovisual de Televisió d'Alella. Iniciades gestions (L'Ajuntament ha iniciat gestions per tal de digitalitzar el fons audiovisual de Televisió d'Alella. )
  Vist grogVist vermell
  • Mantindrem les beques de recerca històrica biennals. Prevista al pressupost 2019 (Es convoca cada dos anys)
  Vist verdVist verdVist negre
  • Quan hi hagi oportunitats continuarem amb la política d'adquisició de fons documental sobre Alella. Pendent d'oportunitats (Durant l'any 2018 no s'ha presentat cap oportunitat a l'Ajuntament per adquirir fons documental del municipi.) (Durant l'any 2017 no s'ha presentat cap oportunitat a l'Ajuntament per adquirir fons documental del municipi. )
  Vist verdVist grogVist grogVist negre
  • Iniciarem el procés de separació de l'arxiu administratiu de l'històric.
  Vist verdVist verd
 • Grau d'assoliment
  5 assolits / 1 iniciat o assolit parcialment / 1 no assolit
Pujar al principi de la pàgina