Cultura i Festes
Dimarts, 28 de marš - 2/4 de 7 tarda

Can Lleonart primaveraArriba la primavera a Can Lleonart. El centre cultural aquesta setmana les inscripcions als cursos i tallers de la temporada: el 27 i 28 es poden apuntar les persones que ja sˇn usuÓries o viuen a Alella i a partir del 29 les inscripcions s'obren a tothom. 

Beca de recerca localL’Ajuntament ha convocat la 4a ediciˇ de la Beca de Recerca Local d’Alella, amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigaciˇ sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciŔncies socials, ambientals i humanes. La beca es convoca cada dos anys i estÓ dotada amb 3.000€. 

Festa de la VeremaL'Ajuntament ha convocat el concurs per escollir la imatge grÓfica de la 43a Festa de la Verema, que enguany se celebra els dies 8, 9 i 10 de setembre. El concurs Ús obert exclusivament a dissenyadors professionals. 


biblioteques amb DOLes Biblioteques amb DO guanyen adeptes al territori de la Denominaciˇ d’Origen Alella. En aquesta cinquena ediciˇ ja sˇn 11 les biblioteques del territori que se sumen a la iniciativa d’acostar les lletres i la cultura del vi amb la literatura.

Simone de BeauvoirCoincidint amb la celebraciˇ del Dia de les Dones, Alella retrÓ homenatge a una de les figures mÚs destacades de la lluita per la igualtat: l’escriptora i fil˛sofa francesa Simone de Beauvoir. SerÓ un homenatge per partida doble: a Can ManyÚ i Can Lleonart, amb dues exposicions que tracten de captar l’essŔncia de l’obra i de la vida d’una dona decisiva en el mˇn del feminisme. 

banner Mostra literÓria

El 31 de marš finalitza el termini per presentar els treballs de la fase local de la XXIV Mostra LiterÓria del Maresme. El concurs Ús obert a totes les persones que visquin o treballin a Alella i el veredicte es farÓ p˙blic a la festa de lliurament de premis que tindrÓ lloc el 14 de maig a les 12h a la Can Lleonart, dins del programa d'Espais de Poesia. 

Can LleonartCan Lleonart ja tÚ a punt la programaciˇ del primer trimestre de l’any. L’oferta d’hivern inclou prop d’una setantena de cursos i tallers a mÚs d'altres activitats puntuals com tert˙lies, cinema, m˙sica i sortides. Els antics usuaris i els ve´ns i ve´nes d’Alella poden apuntar-se a les activitats l’11 i 12 de gener i a partir del dia 13 de gener les inscripcions s’obren a tothom. MÚs informaciˇ a www.canlleonart.com.