Cultura i Festes

Exposició BrossaCan Manyé posa a Alella al mapa de l’epicentre Brossa amb l’exposició “A escena. Personatges brossians”. La mostra, que es pot visitar del 5 al 28 de maig,  posa de manifest com el teatre és present a tota l’obra de Joan Brossa.

Cartell Espais de PoesiaAlella celebra del 5 al 14 de maig la desena edició d'Espais de Poesia. Deu anys de vincles i poemes que celebrarem amb un programa molt especial en el qual participaran més de mig centenar de poetes i que en el qual destaquen l'exposició sobre Joan Brossa i l'homenatge a Josep Palau i Fabre.  

SelvatanaL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d'ells no podrà presentar més de dues propostes. Les obres es poden presentar a Can Lleonart fins al 25 de maig. 

Can Lleonart primaveraArriba la primavera a Can Lleonart. El centre cultural obre aquesta setmana les inscripcions als cursos i tallers de la temporada: el 27 i 28 es poden apuntar les persones que ja són usuàries o viuen a Alella i a partir del 29 les inscripcions s'obren a tothom. 

Beca de recerca localL’Ajuntament ha convocat la 4a edició de la Beca de Recerca Local d’Alella, amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigació sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes. La beca es convoca cada dos anys i està dotada amb 3.000€. 

Festa de la VeremaL'Ajuntament ha convocat el concurs per escollir la imatge gràfica de la 43a Festa de la Verema, que enguany se celebra els dies 8, 9 i 10 de setembre. El concurs és obert exclusivament a dissenyadors professionals. 

Simone de BeauvoirCoincidint amb la celebració del Dia de les Dones, Alella retrà homenatge a una de les figures més destacades de la lluita per la igualtat: l’escriptora i filòsofa francesa Simone de Beauvoir. Serà un homenatge per partida doble: a Can Manyé i Can Lleonart, amb dues exposicions que tracten de captar l’essència de l’obra i de la vida d’una dona decisiva en el món del feminisme.