Cultura i Festes
Dijous, 19 d'octubre - 2/4 d'11 matí
Dijous, 19 d'octubre - 5 h tarda

Cuinem i mengem entre llibresLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia ha programat per a aquesta tardor un cicle d’activitats relacionades amb l’alimentació. Són sis sessions previstes per als dies 7, 17 i 24 d’octubre i 4, 7 i 15 de novembre en les quals es faran tallers, xerrades i presentacions de llibres i d’altres activitats adreçades al públic familiar que tenen l’objectiu de conscienciar els assistents sobre la necessitat d’aprendre a menjar bé a través de la lectura.

Can LleonartEl centre cultural Can Lleonart comença el curs amb energies renovades. Les activitats de cursos i tallers es reprendran el 4 d’octubre, però abans cal formalitzar les inscripcions: els antics alumnes i els veïns i veïnes d’Alella les podran fer els dies 18 i 19 de setembre, i a partir del 20 s’obriran a tothom. El programa de tardor ofereix una vuitantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l’increment de l’oferta vinculada al món de vi i la gastronomia. Als cursos i tallers s’afegeixen, com cada temporada, les sortides, tertúlies i concerts. 

Exposició de veremaLa proposta artística de Can Manyé per aquesta Festa de la Verema, signada per l'artista Jordi Mitjà (Figueres 1970) parla de vi, de paisatge i del pas del temps. “Allò que vindrà”, és una incursió que parteix del mateix paisatge del vi dels materials que es deriven de la seva elaboració, com ara descarts dels processos que segueix la creació d'un vi i sobretot del temps que s'utilitza fins a tenir un producte de qualitat.