Via pública

Consells per prevenir-se davant dels riscos de l'hivern:


·       Consells davant les nevades i glaçades

·       Consells davant las allaus

·       Consells davant les onades de fred

·       Consells davant les intoxicacions amb calderes i escalfadors.

·       Consells davant les ventades

·       Mesures de prevenció d´ incendis forestals a l´hivernFONT: Protecció Civil de la Generalitat

 

 

 

                 

CementiriCoincidint amb la celebració de Tots Sants, el cementiri municipal amplia els dies d’obertura per facilitar a la població la visita als seus difunts i l’endreçament dels nínxols i sepultures. Les instal·lacions romandran obertes al públic de 9 a 18h del 23 d’octubre a l'1 de novembre, ambdós inclosos.

Can CalderóEl 9 d’octubre es van obrir al trànsit el carrer de Miquel de Calderó i els aparcaments vinculats al projecte d’urbanització del Polígon d’Actuació Can Calderó-Can Serra. El nou vial, de 400m de longitud i 9m d’amplada, connecta els carrers de Les Heures i Maria Auxiliadora, vorejant la nova zona residencial edificada en aquest sector. L’obertura d’aquest accés suposa una nova via de connexió directa a la zona escolar del Bosquet, des de la carretera BP-5002. 

Viles floridesL'Ajuntament ha estat guardonada amb tres Flors d'Honor en el lliurament de premis anual del projecte Viles Florides. Amb aquesta distinció, el municipi incrementa la valoració com a Vila Florida que va obtenir les dues passades edicions, passant de dues a tres Flors d'Honor.