Esports
El 17 i 18 de juny torna la Festa del Joc i de l'Esport Editar document 8350

Festa del joc i de l'esportL´ārea d´Esports de l´Ajuntament us anima a practicar l´esport en família, d´una manera lúdica i divertida, amb la Festa del Joc i de l´Esport que se celebra el cap de setmana 17 i 18 de juny. Dissabte al matí es faran activitats aquātiques, entrenament funcionals i una jornada atlčtica que inclourā un tast de trail running. Diumenge, d´11 a 14h i de 17 a 20h, hi haurā activitats lúdiques i esportives per a totes les edats: inflables, circuit d´aventura infantil, circuit de bicicletes i karts a pedals, mini-tennis, tennis taula, volei, bāsquet, futbol sala, rugbi i molt més, amb la colˇlaboraciķ de les entitats esportives d´Alella.

Festa del Joc i de l'Esport

Festa del joc i de l'esportL’ārea d’Esports de l’Ajuntament us anima a practicar l’esport en família, d’una manera lúdica i divertida, amb la Festa del Joc i de l’Esport que se celebra el cap de setmana 17 i 18 de juny. Dissabte al matí es faran activitats aquātiques, entrenament funcionals i una jornada atlčtica que inclourā un tast de trail running. Diumenge, d’11 a 14h i de 17 a 20h, hi haurā activitats lúdiques i esportives per a totes les edats.

Alella Valora L'esportEl 30 de juny se celebrarā la festa de l’esport alellenc, amb el lliurament de la 4a ediciķ dels Premis Alella Valora l’Esport. L’acte tindrā lloc al Pavellķ Municipal a partir de les 19.30h. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuītes a les oficines del Pavellķ a partir del 15 de juny. Més informaciķ en aquest enllaį.

Alella Valora L'esportL'Ajuntament ha convocat la quarta ediciķ dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de recončixer čxits i mčrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuaciķ destacada durant la temporada 2016-2017. Les candidatures es poden presentar al Pavellķ Municipal d'Esports o a l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania, OAC, fins al 24 de maig. 

CaminadaL'Ajuntament d'Alella se suma enguany al cicle de passejades "A cent cap als cent", que promou la Diputaciķ de Barcelona amb l’objectiu d’animar la gent gran a caminar amb regularitat, motivar a l’intercanvi de coneixements del mķn natural i fomentar les relacions interpersonals. La primera sortida s'ha programat per al dimecres 30 de novembre al Parc Natural de Collserola.