Esports

Diumenge, 22 d'abril - 9 h matí

Rocōdrom

El 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física i Saludable i l’Ajuntament d’Alella ho celebra enguany per partida doble. Al matí s’estrenaran les rutes saludables i a la tarda hi haurā portes obertes al Rocōdrom perquč tothom qui vulgui pugui tastar el nou equipament esportiu que s’ha instalˇlat al Pavellķ Municipal d’Esports. 

Caminada dels Tres pobles (2016)Degut a problemes amb els recursos organitzatius i logístics derivats de la convocatōria d’una manifestaciķ a la ciutat de Barcelona el 15 d’abril al matí, coincidint amb la data de l’ediciķ d’enguany de la Caminada dels Tres Pobles, l’activitat queda cancelˇlada en aquesta data i es durā a terme el següent diumenge, 22 d’abril.


Passejada Parc del GarrafPer segon any, l’Ajuntament d’Alella se suma al cicle de passejades “A cent cap als 100”, una iniciativa promoguda per la Diputaciķ de Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’exercici, intercanviar coneixements sobre la natura i afavorir les relacions entre les persones més grans de 60 anys. Les inscripcions a les caminades es poden fer del 27 d'octubre al 22 de desembre emplenant aquest FORMULARI.