Educació

Adrenalina de l'Estiu primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu que s’organitzen a Alella. Per segon any, l’Ajuntament ha recopilat l’oferta pública i privada que s’organitza al municipi perquè els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars. Les ofertes que poden consultar des de l’enllaç www.alella.cat/casalsestiu del web municipal. 

Els PinyonsDel 2 al 12 de maig es fan les preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons.  Cal presentar la sol·licitud que trobareu a www.alella.cat/elspinyons, amb la resta de documentació requerida la mateixa la llar d’infants. Les matriculacions es faran del 29 de maig al 9 de juny. 

Escola La SerretaEls centres educatius d’Alella han programat jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i els seus projectes educatius, perquè les famílies puguin triar escola per als seus fills i filles de cara al curs vinent. Les preinscripcions per al segon cicle d'infantil, primària i secundària es poden fer del 23 de març al 4 d'abril.

Acte per la PauMés de 300 alumnes en representació dels 7 centres educatius d'Alella han participat aquest divendres, 3 de febrer, en un acte conjunt i simbòlic per celebrar el Dia escola de la No-Violència i la Pau. Els nens i nenes han recitat poemes a favor de la pau i la convivència i han cantat una cançó que han preparat durant els darrers dies a les escoles.

Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d'Innovació Educativa

Més de 120 persones han assistit a les Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d'Innovació Educativa celebrades del 9 a l'11 de novembre. Han estat tres tardes d'intens i interessant treball, amb ponències,  tallers i  taules d’experiències. A les sessions ha assistit un públic molt variat, tot i que cal remarcar la participació de docents i membres d’equips directius tant dels centres educatius d’Alella com de diferents municipis del Maresme.

X Jornades Ferrer i GuàrdiaMés d'un centenar de persones s'han inscrit a alguna de les sessions de les 9es Jornades Ferrer i Guàrdia d’innovació educativa, que l'Ajuntament recupera enguany després d’un parèntesi de quatre anys. En aquesta desena edició les Jornades abordaran de ple la temàtica per a la qual van ser creades: les tendències de canvi i innovació educativa. L’assistència a les sessions és gratuïta. Les sessions es desenvoluparan a la Sala d'Actes de l'Institut durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.