X
Emergència sequera
Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
Institut Alella
Institut
  • L'Institut Alella és un centre d'educació secundària obligatòria i postobligatòria de la Generalitat de Catalunya que ofereix ESO i Batxillerat, en les modalitats de Ciències, Tecnologia, Humanitats i Ciències socials.

    Així mateix, amb la voluntat de contribuir al desenvolupament del municipi i per tal donar resposta a les necessitats de les empreses de l'entorn, el curs 2009-2010 va començar a oferir el cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting i publicitat, amb perfil professional enològic, que ha permès professionalitzar bona part del sector.

    En el curs 2018-2019, l'Institut Alella va ampliar la seva oferta educativa amb el cicle de Grau Mitjà d'Activitats comercials, per poder oferir a l'alumnat tot l'itinerari educatiu:

     

       ESO        Batxillerat                    Universitat

                                             

              CICLE FORMATIU     CICLE FORMATIU    MÓN

              GRAU MITJÀ                  GRAU SUPERIOR             LABORAL

    En quant a equipaments, l'institut disposa d'aules generals i aules específiques per a dibuix, plàstica, fotografia, música, tecnologia, informàtica, audiovisuals, enologia, aula d'atenció a la diversitat (equipades amb ordinadors). També té gimnàs, laboratoris de ciències, de química i de física, biblioteca, pistes esportives, sales de reunions i sala d'actes.

Pujar al principi de la pàgina