Equipaments i serveis
Esta página en castellano This page in english Aquesta pāgina en catalāEscola Fabra
On trobar-nos
  • Ampliacio Fabra 1

  • Després d'un any d'obres, el 19 de marį de 2011 es va celebrar la festa de benvinguda de l'ampliaciķ de l'Escola Fabra, una reivindicaciķ histōrica del municipi per resoldre el problema endčmic que patia el centre: manca d’instalˇlacions adequades i l’alumnat repartit en tres edificis.
    Amb l’ampliaciķ s’incrementa la superfície construīda, que passa de 2.800 a 4.000 m2, i els espais destinats a patis amb la construcciķ d’una nova pista poliesportiva i una gran porxada que uneix els edificis d’infantil i primāria. A més, el centre es dota d’instalˇlacions comunes que fins ara no tenia o no eren les adequades, com ara un gimnās -que també farā les funcions de sala polivalent-, una biblioteca, un menjador i una cuina amb espai suficient i amb la dotaciķ adequada.
    A més de millorar les instalˇlacions del centre, l’ampliaciķ permet acollir en un sol recinte les dues línies d’infantil i primāria de l’escola. 
    Aquesta actuaciķ ha estat possible grācies a la decisiķ de l’Ajuntament de fer-se cārrec del projecte i avanįar els 3,3 milions d’euros del cost de les obres.