Comunicaciķ

Banner infoparticipa 2016Alella ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicaciķ per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autōnoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la qualitat i a la transparčncia de la comunicaciķ local pública en els webs municipals. Alella ha estat un dels 77 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, superant en dos punt l'avaluaciķ anterior: s'han assolir el 92,31% en complir 48 dels 52 indicadors.

04/03/2017
Des del vostre dispositiu mōbil podeu tenir un accés directe a l'agenda, les notícies, avisar d'incidčncies a la via pública, estar informats de les últimes novetats via missatges d'alerta, i totes les activitats relacionades amb el vi, el parc o el coneixement del poble, a través de l'aplicaciķ AlellAPProp. 

InfoParticipaL'Ajuntament d'Alella ha rebut per tercer any consecutiu el Segell de InfoParticipa a la qualitat i la transparčncia de la comunicaciķ pública local. És una distinciķ creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicaciķ per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB que acredita la māxima transparčncia dels continguts del web municipal.