Incidčncies viāries
Afectacions viāries i tancament provisional de l'aparcament de Can Calderķ
AFECTACIONS VIĀRIES amb motiu de Les oBres de Reurbanitzaciķ de Can Calderķ

Amb motiu de les obres de reurbanitzaciķ del sector de Can Calderķ a partir del 23 de febrer de 2017,  i durant quinze dies, aproximadament, no es podrā transitar pel carril ascendent que quedarā fora de servei i es concetrarā la circulaciķ en el carril central que podrā ser utilitzat tant pels vehicles que girin a l'esquerra cap al carrer de Les Heures com els que transitin per la carretera en direcciķ Granollers. Es recomana als conductors que extremin les precaucions.

D'altra banda, durant el dia 25 de febrer de 2017, es realitzaran obres de serveis que provocaran restriccions puntuals de trānsit ambdķs sentits de circulaciķ de la rambla d'Āngel Guimerā a l'alįada del carrer de Les Heures. Mentre durin els treballs es donarā pas alternatiu.

TANCAMENT PROVISIONAL DE L'aparcament de can calderķ i habilitaciķ de l'aparcament alternatiu a la riera principal, 30 (entre els carrers Charles Rivel i la Plaįa d'Antoni Pujadas)

Amb motiu de les mateixes obres de reurbanitzaciķ a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarā provisionalment l'accés als dos aparcaments de la zona de Can Calderķ. Per tal de facilitar l'estacionament, s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcelˇla de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaįa d'Antoni Pujadas.


Informaciķ publicada el 22 de febrer de 2017