Incidčncies viāries

L’AJUNTAMENT INFORMA

El proper dimarts 20 de marį passarā per Alella la 98a Volta Ciclista a Catalunya en la seva segona etapa amb sortida a Matarķ i arribada a Valls. 
La realitzaciķ d’aquesta prova esportiva obligarā a tallar al trānsit la carretera BP-5002 en ambdķs sentits de la circulaciķ entre les 12h i les 13:45h, aproximadament, amb la qual cosa no es podrā circular ni es podrā accedir a aquesta via en tot el seu recorregut pel municipi des de qualsevol dels carrers i camins que donen accés a la carretera, ni tampoc des dels aparcaments públics, pārquings particulars, ni establiments comercials.
L’accés als barris d’Alella Parc, Font de Cera i Can Magarola també es veurā afectat pel tall de la carretera: no és podrā entrar ni sortir a aquests veīnats durant el pas de la cursa.   
El tall de circulaciķ també afectarā les línies de bus del transport urbā i interurbā que veuran interrompuda la circulaciķ mentre es desenvolupa aquesta prova (més informaciķ www.sagales.com).
La Policia Local regularā tots els accessos per garantir la seguretat del trānsit i dels vianants durant tot moment i evitar situacions de risc. 
L’Ajuntament demana la māxima colˇlaboraciķ de la ciutadania per facilitar el desenvolupament d’aquesta prova ciclista tant arrelada a Catalunya i poder gaudir de l’esdeveniment esportiu de forma segura. 
Per a quasevol dubte o informaciķ us podeu posar en contacte amb la Policia Local d'Alella (93 5552412).
Disculpeu les molčsties


Informaciķ publicada el 6 de marį de 2018