Festa Major de Sant Feliu

    


EL CARTELL 

Convocat el concurs de cartells de la Festa Major de Sant Feliu 

Festa MajorL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o colˇlectiva, i cadascun d'ells no podrā presentar més de dues propostes. En una primera fase, el tčcnic/a de l’ārea de Comunicaciķ farā una preselecciķ de totes les obres que compleixin els requisits tčcnics i aquestes passaran a ser avaluades per un jurat format pel regidor de Cultura i Festes populars, un membre de l'ārea de Comunicaciķ de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissiķ de Festes i per un dissenyador/a o professional de disciplines properes al mķn del disseny, i es sotmetran a votaciķ popular. El cartell guanyador serā aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un māxim de 6 punts) i per la votaciķ popular (amb un māxim de 4 punts).

Els treballs aspirants es poden presentar fins al 24 de maig a les 20h a Can Lleonart en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13h i de dilluns a dijous, de 16 a 20h. El tema del cartell és lliure, perō es valorarā positivament que la creaciķ artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al poble d'Alella i a aspectes representatius de la Festa Major del poble. Les propostes seran exposades físicament a Can Lleonart i virtualment a través de la pāgina web i els comptes de l’Ajuntament a facebook i twitter.

Les persones podran emetre el seu vot a través d'Internet del 28 de maig a l'11 de juny.  També es podrā votar de forma presencial a Can Lleonart i a l'Oficina de Turisme.

El cartell guanyador rebrā un premi de 500 euros.

Consulteu les bases del concurs des d'aquest ENLLAĮ

Vegeu aquí els cartells de les últimes edicions

plastilina major
Canta i ballacartell festa major 2015Cor de diableCartell Festa Major
Micacocartell festa major 2011cartell festa major 2010cartell festa major 2009Aquí teniu un tastet en vídeo i l'ālbum de fotos de la darrera Festa Major