Participa en el primer qüestionari de salut i estils de vida d´Alella

Benvolgut/da,

L’Ajuntament d’Alella estā iniciant el procés d’elaboraciķ d’un Pla Local de Salut. Per aquest motiu, si ets una persona de 15 o més anys i vius a Alella, et demanem 10 minuts del teu temps per omplir el següent qüestionari, que serā accessible durant el mes d’abril. La teva colˇlaboraciķ és fonamental per poder cončixer l’estat de salut dels i les habitants d’Alella. Si cliqueu a la imatge anireu al formulari. 

Enquesta

T’agrairíem que reenviessis aquest enllaį a altres amics/gues o coneguts/des que visquin a Alella. Una alta participaciķ permetrā cončixer més a fons els hābits de la poblaciķ i promoure la millora de la qualitat de vida dels i les alellenques.

Grācies per la teva participaciķ,

El primer Pla Local de Salut 

La Regidoria de Salut ha iniciat aquest primer trimestre de 2017 l’elaboraciķ del primer Pla Local de Salut d’Alella, amb l’objectiu de dotar el municipi d’entorns socials, laborals i de lleure més segurs i saludables. A més de l’elaboraciķ d’un mapa actualitzat dels recursos de salut, el Pla Local de Salut facilitarā la posada al dia de les dades epidemiolōgiques del municipi, fer una diagnosi integral de l’estat de salut del poble, dissenyar un pla d’acciķ i oferir una cartera de serveis en matčria de promociķ de la salut ordenada i clarificada per a tota la ciutadania.