Portada|Salut pública|Guies de seguretat alimentària
 
Versió per imprimir
Guies de seguretat alimentària

Guia de manipuladors d'aliments.

La guia per l'aplicació dels autocontrols als establiments alimentaris minoristes d'alimentació, pretén ser una eina senzilla i pràctica per als manipuladors d'aliments per facilitar-los la implementació dels autocontrols i garantir la seguretat dels productes que s'hi produeixen, s'hi elaboren,s'hi serveixen i/o s'hi venen als petits establiments de tota Catalunya.

Guia autocontrol establiments minoristes d'alimentació

Guia autocontrol establiments minoristes d'alimentació

Fitxer: guiaaplicacioautocontrolsestablimentsminoristesalimentacio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 849,67 kB

La seguretat alimentària en els esdeveniments esporàdics

Seguretat alimentària en esdeveniments esporàdics

Seguretat alimentària en esdeveniments esporàdics

Fitxer: LA_SEGURETAT_ALIMENTARIA_ES_ELS_ESDEVENIMENTS_ESPORADICS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 398,68 kB

Pujar al principi de la pàgina