Notícies
La Policia renova el parc mōbil amb vehicles ecolōgics

Vehicles policialsL’Ajuntament ha renovat la prāctica totalitat del parc mōbil de la Policia Local amb la incorporaciķ de vehicles més ecolōgics i eficients. Les noves adquisicions responen amb un doble objectiu: renovar i seguir dotant al cos de la policia local dels vehicles i de l’equipament tčcnic necessari per tal de seguir desenvolupant les seves tasques amb la māxima eficācia i eficičncia i, al mateix temps, fer una aposta per la sostenibilitat i la millora del medi ambient. 

En concret s’han adquirit mitjanįant rčnting dos vehicles híbrids -Toyota tot terreny-  equipats amb tots el mitjans necessaris. Els nous vehicles substitueixen als dos cotxes logotipats que hi havia fins ara i es complementen amb un altre cotxe sense identificaciķ policial.

A més dels vehicles de quatre rodes, també s’han renovat les motocicletes amb dues de noves: una de benzina, que s’ha adquirit mitjanįant un rčnting, i una elčctrica de compra en propietat. El parc mōbil de la Policia Local es completa amb dues bicicletes elčctriques.  

Sistema d’adquisiciķ centralitzada

La renovaciķ de flota de vehicles policials s’ha fet mitjanįant el sistema d’adquisiciķ centralitzada que promouen l’Associaciķ Catalana de Municipis (ACM) i el Consorci Catalā pel desenvolupament Local. Mitjanįant aquest sistema també s’ha comprat una furgoneta elčctrica, de la marca Nissan, per a la brigada municipal.

La inversiķ total supera els 149.254 euros, la major part dels quals (108.000  euros) corresponen als contractes de rčnting que es pagaran en 48 quotes mensuals. Per a la compra dels vehicles elčctrics adquirits de forma directa -la furgoneta de la brigada i la motocicleta de la Policia Local- l'Ajuntament s'ha pogut acollir a una subvenciķ de la Diputaciķ de Barcelona que cobrirā una part de les despeses. 

Vehicles policials Vehicles policials Vehicles policials

Informaciķ publicada el 29 de juny de 2018