Notícies
La policia posa en marxa la  campanya de seguretat al comerį

campanya seguretat als comerįosCoincidint amb l’čpoca nadalenca, l’ārea de Civisme i Seguretat Ciutadana posa en marxa la campanya anual de seguretat als comerįos. La mesura té l’objectiu de prevenir els actes delictius que s’accentuen amb l’increment de l’activitat comercial i l’aflučncia de gent al carrer. L’acciķ preventiva es va iniciar l’1 de desembre i s’allargarā fins al 8 de gener.

Els agents visiten els comerįos per informar els botiguers i facilitar-los un fullet informatiu amb els consells de seguretat que s’han de tenir en compte per prevenir i reduir el risc de patir actes delictius, com furts o estafes. A més, s’aprofita la visita als comerciants per posar al dia les dades de contacte i la informaciķ que disposen de cada establiment i enguany també es lliuraran retoladors per detectar els bitllets falsos. 

La tasca informativa als comerįos es complementa amb un increment de la presčncia policial en totes les zones de la poblaciķ en la quč s’ubiquen comerįos, amb patrulles mixtes a peu formades per un agent de la Policia Local i un altre de Mossos d’Esquadra. 

Més informaciķ en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 5 de desembre de 2017