Filtrar esdeveniments
Escrit CDC novembre de 2016: "En positiu"
 
Versió per imprimir
  • Logo convergentsGaudir de la tasca d'oposició és difícil, però possible. És trobar a les nostres responsabilitats allò que més ens motiva, per tal que ens ajudi a millorar aquells aspectes que generen més controvèrsia o simplement queden estancats o en l'oblit.

    Durant tots aquests mesos els diferents grups hem manifestat allò en el que no estem d'acord i que és el que nosaltres faríem. Tenim clar que les propostes ofertes poden ser difícils d'entendre pels qui governen, però tot i amb això fem pedagogia continua per ser propositius en totes aquelles circumstàncies que mereixen una ajuda i que puguin significar una millora per tothom.

    Hem tingut moguda amb el cos policial. S'ha decretat un cap de policia sense consens i sense concurs (ambdós circumstàncies mereixeran el seu estudi més endavant), i això que és una situació greu, amaga al darrera situacions molt més nocives en la relació entre treballadors i govern d'Alella. Destaquem per una banda l'absoluta manca de confiança existent entre  ambdues parts, i per l'altre costat la desorientació del cos policial envers quin serà el seu futur a mig i llarg termini.

    Nosaltres proposem que s'avinguin a dissenyar els corresponents plans de carrera dels treballadors públics de la nostra administració. Què s'espera d'ells; quins són els seus drets i obligacions; com poden prosperar professionalment (quins seran els requisits i els objectius a assolir per millorar, tant econòmicament com jeràrquicament). Tot això tenint en compte que som una organització amb un pressupost que supera amb escreix 10 milions d'euros i prop d'un centenar de treballadors directes. És una proposta que de ben segur generarà els nivells de confiança òptims per a que no es repeteixi el desgavell dels últims anys en el nostre compromès cos policial.

    D'altra banda hi ha hagut canvis al Casal d'Alella. L'Alberto Garcia ha dimitit com a President. Nosaltres volem agrair-li la feina feta, que ha estat molta, bona i sobretot desinteressada. Ell va ser l'autèntic desllorigador que va permetre que abans de les properes eleccions tinguem un nou casal d'Alella i un espai socio-cultural de qualitat. Sabem que pensar diferent no és fàcil, però el temps demostrarà que la mediocritat de la crítica no podrà enfosquir la grandesa de la teva feina.  

Pujar al principi de la pàgina