Escrits dels grups municipals publicats a El Full

Alella Primer-CP

Des del Partit dels Socialistes de Catalunya sempre hem treballat per a la consecució d’una societat democràtica, igualitària i per la justícia social com a base del progrés compartit. Al llarg d’aquests anys hem aconseguit prosperar com a societat, avançar en drets socials i llibertats i aprofundir en el camí democràtic que va emprendre el nostre país.

Logo ERC+SxA

Arribem a final d’any amb molts projectes treballats que, amb un important esforç final, reben l’empenta necessària per poder esdevenir realitat. Com en tota organització regida per un exercici comptable, el final d’any es tradueix en darrera oportunitat per algunes inversions que depenen del pressupost anual. Nosaltres treballem sempre fins al darrer moment, no deixem que res que depengui del nostre esforç es perdi pel camí. Entenem que aquesta és la nostra responsabilitat: la millora continua del nostre poble, treballar el present per fer possible un millor futur per Alella.

gda

Ja coneixem el dofí de l’Andreu. L’alcalde des de 2003 ha designat el seu hereu i l’exhibeix acompanyat de la seva muller (regidora d’afers socials) i del fantàstic nadó en tots els actes socials, i el presenta com a candidat a l’alcaldia. I ho pot ser, alcalde. El poble d’Alella té constància dels candidats d’ERC i del PDeCAT (JuntsxCat); la resta, no es coneixen. A Gent d’Alella, en Josep amb dos mandats a l’esquena i la Mercè, amb tres, pesem que sang nova, plena d’il·lusó i de compromís per lluitar per Alella i la seva gent, és imprescindible.

Logo PDeCAT

Gràcies Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, presos polítics que heu fet el gran sacrifici de seguir una vaga de fam per denunciar un sistema judicial espanyol que no contempla els mínims Drets Humans. Gràcies presos polítics que heu estat en vaga de fam per posar novament sobre la taula un sistema judicial espanyol que executa una indigna venjança sobre les vostres persones per castigar un poble que reclama la seva llibertat.

Alternativa per Alella-CUP

Quan el 2014 es va aprovar definitivament el nou POUM d’Alella, estàvem des de feia anys immersos en una crisi econòmica important, que encara continuà un parell d’anys mes. Feia temps que les grues que acompanyaven el paisatge del Maresme, i d’Alella en particular, havien deixat de veure’s, i segurament durant aquest temps ens hi varem acostumar, i poder fins i tot ens varem creure que tots plegats érem mes savis, que havíem aprés la lliçó i que la pressió urbanística no tornaria a empènyer amb la força d’abans.