Educació

Jornades Ferrer i Guàrdia

Amb el títol El repte de l’educació a l’era digital, les 11es Jornades d’Innovació Educativa Francesc Ferrer i Guàrdia reflexionaran durant les tardes dels dies 6, 7 i 8 de novembre sobre la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit educatiu, en el marc d’una societat globalitzada i sustentada per l’ús generalitzat d’aquestes tecnologies.  

Espai Actiu

A partir del dilluns 3 de setembre es pot formalitzar la matrícula als cursos del Centre de Formació d’Adults-Espai Actiu d’Alella adreçats a persones majors d’edat. S’hi ofereixen cursos anuals d’accés als cicles formatius de Grau Superior; de preparació per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys; d’Anglès A1, A2 i A2.2, B1 i B2; i de preparació al nivell A, B, C1 i C2 de català. El Centre de Formació d’Adults s’estrena aquest curs com a centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya i incorpora cursos trimestrals de català, castellà, conversa d’anglès i francès i informàtica.

Cartell espai actiuEl Centre de Formació d’Adults - Espai Actiu amplia la seva oferta educativa i donarà suport a l’Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d’Educació Secundària (GES). El centre incorpora també com a novetat els cursos trimestrals i manté els cursos de preparació per a l’obtenció dels certificats de català, els cursos oficials d’anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior i la d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys..