Notícies
Publicat el 6 d'octubre de 201706.10.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament dóna suport a set projectes de cooperació al desenvolupament internacional
En total es destinaran 37.600€ a finançar set projectes que es duen a terme a Nicaragua, Guatemala, Equador, Mali i Gàmbia


Projectes de cooperacióL’Ajuntament destinarà 37.600 € a finançar set projectes de cooperació al desenvolupament que es duen a terme a Nicaragua, Guatemala, Equador, Mali i Gàmbia. Els ajuts procedeixen del 0,7% del pressupost d’ingressos ordinaris destinats a cooperació internacional i es donen a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Els projectes, que es donaran a conèixer a la ciutadania en la Festa de la Cooperació Internacional del 28 d’octubre, són els següents: 

  • Ampliació i manteniment de la llar d’avis d’El Sauce. Nicaragua. Solidaritat Sense Mons. (5.130€).
  • Ampliació del taller impremta Transiciones. Guatemala. Gestora de recursos per al desenvolupament de la discapacitat. (5.700€).
  • Extensió de la cobertura de l’alfabetització de les comunitats rames de Bluefields, a Raas. Nicaragua. Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador. (5.130€).
  • Millora de les condicions sociosanitàries amb un enfocament de drets humans de les dones de vuit comunes del cercle de Diéma a la Regió de Kayes. Mali. Cooperacció. (5.500€)
  • Dret a viure sense violències. Procés organitzatiu i participatiu de dones en campanya permanent “Ni una menos” (2a fase). Nicaragua. Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa.  (5.210€).
  • Consolidació de l’àrea d’energies renovables per la província amazònica de Pastaza. Equador. Associació Catalana d’Enginyeria sense Fronteres. (5.800€).
  • Desafiaments i oportunitats des de les arrels: percepcions de les llevadores tradicional i sensibilització en mutilació genital femenina en el nou marc legal que prohibeix la pràctica. Gàmbia. Fundació Wassu-UAB. (5.130€).
Pujar al principi de la pàgina