Notícies
Publicat el 24 de febrer de 201724.02.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tancat provisionalment per obres de l'aparcament de Can Calderó
L'Ajuntament ha habilitat com a estacionament alternatiu la parcel·la situada a la Riera Principal, entre els carrers Charles Rivel i la Plaça d'Antoni Pujadas

Amb motiu de les mateixes obres de reurbanització a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarà provisionalment l'accés a l'aparcament de Can Calderó. Per tal de facilitar l'estacionament, s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcel·la de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaça d'Antoni Pujadas (al costat de l'antiga Crison). 

AFECTACIONS VIÀRIES AMB MOTIU DE LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE CAN CALDERÓ

Amb motiu de les obres de reurbanització del sector de Can Calderó a partir del 23 de febrer de 2017,  i durant quinze dies, aproximadament, no es podrà transitar pel carril ascendent que quedarà fora de servei i es concetrarà la circulació en el carril central que podrà ser utilitzat tant pels vehicles que girin a l'esquerra cap al carrer de Les Heures com els que transitin per la carretera en direcció Granollers. Es recomana als conductors que extremin les precaucions.

D'altra banda, durant el dia 25 de febrer de 2017, es realitzaran obres de creuament dels serveis per el què es preveuen afectacions de trànsit a ambdòs sentits de circulació de la rambla d'Àngel Guimerà a l'alçada del carrer de Les Heures. Mentre durin els treballs es donarà pas alternatiu.

Pujar al principi de la pàgina