Notícies
Tancat provisionalment per obres de l'aparcament de Can Calderķ
L'Ajuntament ha habilitat com a estacionament alternatiu la parcelˇla situada a la Riera Principal, entre els carrers Charles Rivel i la Plaįa d'Antoni Pujadas

Amb motiu de les mateixes obres de reurbanitzaciķ a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarā provisionalment l'accés a l'aparcament de Can Calderķ. Per tal de facilitar l'estacionament, s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcelˇla de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaįa d'Antoni Pujadas (al costat de l'antiga Crison). 

AFECTACIONS VIĀRIES AMB MOTIU DE LES OBRES DE REURBANITZACIĶ DE CAN CALDERĶ

Amb motiu de les obres de reurbanitzaciķ del sector de Can Calderķ a partir del 23 de febrer de 2017,  i durant quinze dies, aproximadament, no es podrā transitar pel carril ascendent que quedarā fora de servei i es concetrarā la circulaciķ en el carril central que podrā ser utilitzat tant pels vehicles que girin a l'esquerra cap al carrer de Les Heures com els que transitin per la carretera en direcciķ Granollers. Es recomana als conductors que extremin les precaucions.

D'altra banda, durant el dia 25 de febrer de 2017, es realitzaran obres de creuament dels serveis per el quč es preveuen afectacions de trānsit a ambdōs sentits de circulaciķ de la rambla d'Āngel Guimerā a l'alįada del carrer de Les Heures. Mentre durin els treballs es donarā pas alternatiu.

Informaciķ publicada el 24 de febrer de 2017