Notícies
Publicat el 19 d'abril de 201419.04.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Convocades les beques per fer estades solidàries
Les sol·licituds per poder optar a una de les dues beques s'han de persenar del 7 al 25 d'abril

Beques solidàriesDel 7 al 25 d'abril, ambdós inclosos es poden presentar les sol·licituds per optar a una de les dues beques per a la realització d'estades solidàries que, des de fa sis anys, convoca l'Ajuntament. Enguany, les estades es faran novament a Colòmbia, durant el mes de juliol.
Les dues persones becades s'aproximaran en primera persona a la realitat del país a través de l'Associació Catalana per la Pau i realitzaran un vídeo sobre el treball que fa l'Asociación Campesina del Valle del río Cimitarra, entitat guanyadora del Premi nacional de Pau 2010. Amb la seva estada podran conèixer de primera mà els projectes productius que aquesta organització camperola desenvolupa i que són un exemple del desenvolupament sostenible. Podran conèixer també el funcionament de les ONG i dels projectes de cooperació al desenvolupament internacional. La convocatòria és oberta a qualsevol persona major de 21 anys empadronada a Alella des de fa dos o més anys.  
Les persones interessades poden ampliar la informació i descarregar-se els documents de sol·licitud des des d'aquesta pàgina  www.alella.cat/estadessolidaries. Des d'aquest enllaç també es pot accedir als vídeos i altre material elaborat pels becats de les dues passades edicions. 

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina