Notícies
Publicat el 17 de març de 201417.03.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El barri de Can Sors estrena el Parc del Tricentenari

Inauguració Parc del TricentenariEl barri de Can Sors va estrenar diumenge, 16 de març, un nou espai públic: el Parc del Tricentenari 1714-2014. El parc està situat a la cruïlla de la carretera BP-5002 i els carrers del Molí i de la Rosaleda. L'actuació ha permès dignificar aquesta part del barri amb l'adequació d'una parcel·la de 875 metres quadrats, que el planejament urbanístic del 1987 obligava a expropiar i que va ser adquirida per l'Ajuntament a finals de l'any 2012, i la reordenació de l'entorn.
El nou espai públic ha estat reconvertit en un un lloc d'estada i esbarjo per als veïns i veïnes de la zona, amb un tancat de fusta amb gronxadors, bancs, arbrat, una font i papereres. A més, s'ha instal·lat una tanca de fusta al voltant  i un tòtem d'acer “corten” amb el nom del municipi.
El projecte també ha comportat una millora de l'accessibilitat i dels serveis de la zona, amb l'ampliació de voreres i la substitució de 160 metres lineals de barana metàl·lica protectora que separa la vorera de la carretera, per incrementar la seguretat dels vianants. El conjunt de les obres d'adequació del parc i la millora de l'entorn ha suposat una inversió de 100.000 euros.

L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, va ressaltar durant la inauguració del parc, que el nou espai públic ha de ser un lloc de trobada que contribueixi a cohesionar i unir encara més els veïns i veïnes del barri de Can Sors.

Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari  Inauguració Parc del Tricentenari  Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari Inauguració Parc del Tricentenari

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina