Juliols de la UB
El canvi climātic centra els cursos dels juliols de la ub 2016 a alella

Juliols de la UBEls cursos dels Juliols de la UB, que organitza l'Ajuntament amb la colˇlaboraciķ de la Universitat de Barcelona, se centren enguany en un dels temes que més preocupaciķ genera en la nostra societat: el canvi climātic.
Amb el títol "La vinya i el canvi climātic: estratčgies d'adaptaciķ i mitigaciķ", durant cinc dies, de l'11 al 15 de juliol, s'analitzaran des de diferents perspectives les conseqüčncies de l'escalfament del planeta, com afecta o pot afectar la vinya i la vitivinicultura aquest fenomen tant complex i quines estratčgies s'estan desenvolupant per fer-hi front.
De la mā de diferents experts de diversos āmbits es realitzarā una fotografia de l'estat actual de la situaciķ i del futur proper del sector vitivinícola. El curs inclourā una visita a un celler de la DO Alella per cončixer de prop la seva experičncia i un tast de vins.
Les classes es faran en horari de tarda i es dividiran en dues sessions diāries, de 16 a 18h i de 18.30 a 20.30h. El curs estā coordinat per Idoia Juanto, llicenciada en Cičncies Ambientals de la Universitat Autōnoma de Barcelona, especialitzada en campanyes de comunicaciķ i sensibilitzaciķ ambiental.

El termini d'inscripciķ és del 18 de maig al 4 de juliol. Més informaciķ en aquest enllaį

quinze beques per participar

Voleu participar?

Convocatōria d'atorgament de quinze beques per participar al curs dels Juliols de la UB  "La vinya i el canvi climātic: estratčgies d'adaptaciķ i mitgaciķ", de l'11 al 15 de juliol.


L'Ajuntament convoca quinze beques, cinc més que l'any passat, adreįades a persones interessades a assistir al curs. Poden solˇlicitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys, estudiants universitaris, de batxillerat o de secundāria, treballadors i treballadores que busquen formaciķ o en general persones amb interčs per ampliar els seus coneixements.

El termini per presentar les solˇlicituds finalitza el 16 de juny
  • Les instāncies per les solˇlicituds de beques, més el certificat d’empadronament i la carta de motivaciķ es poden presentar fins al 16 de juny de 2016 amb instāncia general de l'Ajuntament.

    Bases de la convocatōria.

 

 

Informaciķ publicada el 24 d'abril de 2015