X
Emergència sequera
Portada|Educació|EL CANVI CLIMÀTIC CENTRA ELS CURSOS DELS JULIOLS DE LA UB 2016 A ALELLA
 
Versió per imprimir
EL CANVI CLIMÀTIC CENTRA ELS CURSOS DELS JULIOLS DE LA UB 2016 A ALELLA

Juliols de la UBEls cursos dels Juliols de la UB, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, se centren enguany en un dels temes que més preocupació genera en la nostra societat: el canvi climàtic.
Amb el títol "La vinya i el canvi climàtic: estratègies d'adaptació i mitigació", durant cinc dies, de l'11 al 15 de juliol, s'analitzaran des de diferents perspectives les conseqüències de l'escalfament del planeta, com afecta o pot afectar la vinya i la vitivinicultura aquest fenomen tant complex i quines estratègies s'estan desenvolupant per fer-hi front.
De la mà de diferents experts de diversos àmbits es realitzarà una fotografia de l'estat actual de la situació i del futur proper del sector vitivinícola. El curs inclourà una visita a un celler de la DO Alella per conèixer de prop la seva experiència i un tast de vins.
Les classes es faran en horari de tarda i es dividiran en dues sessions diàries, de 16 a 18h i de 18.30 a 20.30h. El curs està coordinat per Idoia Juanto, llicenciada en Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en campanyes de comunicació i sensibilització ambiental.

El termini d'inscripció és del 18 de maig al 4 de juliol. Més informació en aquest enllaç

QUINZE BEQUES PER PARTICIPAR

Voleu participar?

Convocatòria d'atorgament de quinze beques per participar al curs dels Juliols de la UB  "La vinya i el canvi climàtic: estratègies d'adaptació i mitgació", de l'11 al 15 de juliol.


L'Ajuntament convoca quinze beques, cinc més que l'any passat, adreçades a persones interessades a assistir al curs. Poden sol·licitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys, estudiants universitaris, de batxillerat o de secundària, treballadors i treballadores que busquen formació o en general persones amb interès per ampliar els seus coneixements.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 16 de juny
  • Les instàncies per les sol·licituds de beques, més el certificat d'empadronament i la carta de motivació es poden presentar fins al 16 de juny de 2016 amb instància general de l'Ajuntament.

    Bases de la convocatòria.

 

Pujar al principi de la pàgina