Cultura i Festes
Dimarts, 28 de març - 2/4 de 7 tarda
Dimarts, 4 d'abril - 6 h tarda
Dimecres, 19 d'abril - 6 h tarda

Roses de Sant JordiFins al 18 d’abril es poden presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi. Poden optar els comerços locals, entitats, escoles, clubs esportius, residències o similars de l’àmbit local. Les sol·licituds s’han de presentar, juntament amb la documentació requerida, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Can Lleonart primaveraArriba la primavera a Can Lleonart. El centre cultural aquesta setmana les inscripcions als cursos i tallers de la temporada: el 27 i 28 es poden apuntar les persones que ja són usuàries o viuen a Alella i a partir del 29 les inscripcions s'obren a tothom. 

Beca de recerca localL’Ajuntament ha convocat la 4a edició de la Beca de Recerca Local d’Alella, amb l’objectiu de fomentar i promoure la investigació sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes. La beca es convoca cada dos anys i està dotada amb 3.000€. 

Festa de la VeremaL'Ajuntament ha convocat el concurs per escollir la imatge gràfica de la 43a Festa de la Verema, que enguany se celebra els dies 8, 9 i 10 de setembre. El concurs és obert exclusivament a dissenyadors professionals. 


biblioteques amb DOLes Biblioteques amb DO guanyen adeptes al territori de la Denominació d’Origen Alella. En aquesta cinquena edició ja són 11 les biblioteques del territori que se sumen a la iniciativa d’acostar les lletres i la cultura del vi amb la literatura.

Simone de BeauvoirCoincidint amb la celebració del Dia de les Dones, Alella retrà homenatge a una de les figures més destacades de la lluita per la igualtat: l’escriptora i filòsofa francesa Simone de Beauvoir. Serà un homenatge per partida doble: a Can Manyé i Can Lleonart, amb dues exposicions que tracten de captar l’essència de l’obra i de la vida d’una dona decisiva en el món del feminisme. 

banner Mostra literària

El 31 de març finalitza el termini per presentar els treballs de la fase local de la XXIV Mostra Literària del Maresme. El concurs és obert a totes les persones que visquin o treballin a Alella i el veredicte es farà públic a la festa de lliurament de premis que tindrà lloc el 14 de maig a les 12h a la Can Lleonart, dins del programa d'Espais de Poesia. 

Can LleonartCan Lleonart ja té a punt la programació del primer trimestre de l’any. L’oferta d’hivern inclou prop d’una setantena de cursos i tallers a més d'altres activitats puntuals com tertúlies, cinema, música i sortides. Els antics usuaris i els veïns i veïnes d’Alella poden apuntar-se a les activitats l’11 i 12 de gener i a partir del dia 13 de gener les inscripcions s’obren a tothom. Més informació a www.canlleonart.com.