Cultura i Festes
Dijous, 24 de gener - 8 h vespre
Divendres, 25 de gener - 5 h tarda
Diumenge, 27 de gener - 2/4 de 10 matí
Dimecres, 30 de gener - 3/4 de 10 matí
Dimecres, 30 de gener - 2/4 de 6 tarda

Can Lleonart

Can Lleonart enceta la temporada d’hivern el 14 de gener amb nous cursos i activitats adequats a l’època hivernal.  Els antics usuaris i els veïns i veïnes d’Alella poden apuntar-se a les activitats el 9 i 10 de gener i a partir de l’11 de gener les inscripcions s’obren a tothom.

Cabosanroque

Can Manyé torna a submergir-se en l’univers Brossa de mà del grup de musica instrumental Cabosanroque i el seu projecte “No em va fer Joan Brossa”. L’exposició, que es podrà visitar de l’11 de gener al 17 de febrer, ha estat produïda per Cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016. 

04/01/2019
De l'11 de gener al 17 de febrer de 2019, a Can Manyé

Guanyadors premis literarisLes golfes de Can Lleonart van ser escenari diumenge 11 de novembre del lliurament de Premis Literaris Alella 2018, la gran cita anual amb les lletres que organitza des de fa 22 anys l’Ajuntament per promocionar la literatura i la llengua catalanes i retre homenatge a dues escriptores que han deixat una forta petjada al poble: Maria Oleart i Guida Alzina. Enguany s'han presentat a les dues convocatòries un total de 87 obres, 60 en prossa i 27 en poesia. La XXII edició del premi de poesia Alella a Maria Oleart va recaure en l’obra Un bes fet a mà, de Maria Rosa Sabater i la XVII edició del premi de contes Alella a Guida Alzina va ser per Xavier Vidal, veí de Sabadell, per l’obra El dia que va morir Christopher Lee. 

Concurs pessebresFins al 5 de desembre es poden fer les inscripcions al concurs de pessebres i diorames. El concurs consta de quatre categories: Grup A infantil (fins a 12 anys); Grup B familiar (més de 12 anys); Grup C escoles i Grup D entitats, residències i comerços. Més informació i inscripcions a www.alella.cat/pessebres