Participaciķ ciutadana

Posem nom

Tu fas Alella! (2'13L'Ajuntament obre aquest mes de juliol la convocatōria per a la concessiķ de subvencions de carācter ordinari i extraordinari per a les activitats de les entitats d'Alella. El termini per presentar les solˇlicituds i la documentaciķ requerida per a les subvencions de carācter ordinari, tant pel que fa a la realitzaciķ d'activitats de les entitats com per aquelles entitats amb finalitat socials, és del 10 al 16 de juliol. El termini per a la presentaciķ de solˇlicituds per a subvencions amb carācter extraordinari és del 10 de juliol al 16 d'octubre. 

30/06/2017
Termini de presentaciķ de solˇlicituds del 10 al 16 de juliol 2017
30/06/2017
Termini de presentaciķ de solˇlicituds dels 10 al 16 de juliol de 2017

Resultat votsCasal d'Alella ha estat el nom més votat de les sis propostes finalistes que es podien triar en la prova pilot de vot electrōnic realitzada per posar nom al nou espai d'arts escčniques que s'esta construint en el carrer de Santa Madrona. En total han votat 657 veīns i veīnes d'Alella, el que representa un 8,08% del cens de 8.132 persones empadronades al municipi de 16 anys o més, que eren les que podien votar.

Render Espai culturalTota la ciutadania estā convidada a participar en la tria del nom del nou espai cultural i d’arts escčniques del carrer de Santa Madrona. De l'11 al 19 de maig es podran presentar propostes. Un jurat seleccionarā cinc finalistes que sķn les que es posaran a votaciķ popular, mitjanįant un programa pilot de vot electrōnic, del 8 al 19 de juny.