Participació ciutadana
PROCESSOS EN MARXA

Ja es pot votar el cartells de Festa Major
El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un màxim de 6 punts) i per la votació popular (amb un màxim de 4 punts).

Del 28 de maig a l'11 de juny és pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votació és pot fer per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç o bé presencialment, a partir de dilluns 28 de maig, a Can Lleonart. Només és podrà votar una de les 9 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria. Es podrà votar fins a l'11 de juny. 

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular.  

El jurat està format pel regidor de Cultura i Festes populars, un tècnic de l'àrea de Comunicació de l´Ajuntament d´Alella, un representant de la Comissió de Festes i un dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny. 

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Voteu aquí

VEROIAN 1

VEROIAN 1 


VEROIAN 2

VEROIAN 2


FEM MANETES

FEM MANETES


ALELLA VA DE FESTA 1

ALELLA
VA 
DE FESTA
MAJOR 1


ALELLA VA DE FESTA 2

ALELLA VA
DE 
FESTA MAJOR 2


TOTS SOM FESTA MAJOR

TOTS SOM
FESTA 
MAJOR

SOM LA PERA

SOM LA PERA 

GRESCA

GRESCA


LA DIVERSITAT FA FESTA MAJOR

LA DIVERSITAT
FA 
FESTA MAJOR 

Ajuda'ns a triar la pel·lícula que veurem al cinema a la fresca 
Fins al 3 de juny es pot votar la pel·lícula que voleu veure al cinema a la fresca per aquesta Festa Major

Del 18 de maig al 3 de juny podeu votar la pel·lícula que voleu veure al cinema a la fresca a la Festa Major.  Es pot triar entre vuit propostes aptes per a tots els públics: Car 3EmojiGru 3: el meu dolent preferitWonder i Tadeu Jones 2, el secret del Rei MidesPer poder votar cal accedir a l´enquesta que trobareu en aquest enllaç.

Cars 3EmojiGru 3Tadeu Jones 2Wonder


Enquesta per millorar els Serveis Bàsics d'Atenció Social d'Alella 

Serveis a les PersonesL'Ajuntament va enllestir fa uns mesos la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), la primera que s'elabora en el municipi, i ara ha començat a elaborar la Carta de Serveis dels Serveis Socials Bàsics d'Alella. El punt de partida per a la realització d´aquest document és una enquesta a través de la qual es vol conèixer l´opinió dels veïns i veïnes d´Alella per implementar millores en el servei i adreçar-les a aquelles qüestions que més interessen als usuaris i usuàries, que es romandrà oberta fins al 15 de juny. 

El qüestionari és anònim i es pot emplenar per Internet des de l´ENLLAÇ  o bé presencialment emplenant el formulari i dipositant-lo a l´urna que hi ha ubicada al tauler de serveis socials. A mitjan juny es farà la recollida de dades per tal de continuar el procés de treball d´elaboració de la Carta de Serveis.La finalitat de la Carta de Serveis és:

• Apropar l'Ajuntament als ciutadans.

• Informar els ciutadans sobre els serveis prestats per l'Ajuntament.

• Expressar l'esforç de l'Ajuntament per a la millora dels serveis municipals.

• Establir un nivell adequat de qualitat dels serveis i controlar el seu manteniment.

• Possibilitar que els ciutadans opinin sobre el funcionament dels serveis municipals

La de l'OAC i la de Serveis Socials són el punt de partida per tal d'elaborar la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alella en la qual quedaran recollits tots els serveis que presta el Consistori. 


Enquesta per conèixer les demandes de l'escola d'adults 

Espai ActiuDes de la Regidoria d´Educació de l´Ajuntament d´Alella volem conèixer quina necessitat té la població alellenca pel que fa a formació d'adults, per tal de poder adaptar els cursos que s'ofereixen des del Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu a les demandes de la població. Per aquest motiu, us demanem la vostra col·laboració contestant l´enquesta que no us ocuparà més de 3 minuts. 

L´enquesta és anònima i es pot contestar a través de la pàgina www.alella.cat/enquestaespaiactiu
 

Consultes i processos de participació realitzats (2015-2017) 


ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA 

Diumenge, 28 d'octubre - 10 h matí

Audiències públiques de barri

L’Ajuntament convoca la ciutadania a participar a les Audiències públiques de barri que es faran els dies 22, 23, 24, 29 i 30 d’octubre per tal de copsar les inquietuds veïnals i facilitar a la ciutadania informació sobre les actuacions previstes als diferents sectors. Les trobades són obertes a tothom i es faran a les 19.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. 

Plaça de l'1 d'OctubreAlella ja té una plaça dedicada a l’1 d’Octubre. L’acord unànime del plenari de l’Ajuntament del 22 de març de posar aquest nom a un espai públic del municipi en reconeixement a “la resistència que va demostrar la ciutadania durant la jornada electoral així com les hores anteriors, la capacitat d’organització i civisme”, s’ha fet efectiu el 30 de setembre, la vigília del dia de les votacions, dins dels actes de commemoració del primer aniversari del referèndum.