Participació ciutadana
PROCESSOS EN MARXA

Procés participatiu sobre la urbanització de la Riera, entre l'aparcament de Can Lleonart i el pont de l'autopista (gener-abril de 2018) 

S'han programat diferents trobades participatives i altres activitats comunitàries com una línia del temps perquè tothom pugui aportar vivències i experiències a l'entorn d'aquest espai.

L'Ajuntament ha iniciat un procés de participació sobre la futura urbanització de la Riera, del tram comprés entre l´aparcament de Can Lleonart i el pont de l'autopista. Amb aquest treball es convida la ciutadania a fer les seves aportacions i suggeriments sobre els usos actuals i futurs d'aquest espai de vital importància per al municipi, amb la voluntat de poder incorporar els resultats d'aquest procés en el plec de clàusules del futur concurs d'idees per a la redacció del projecte. L'objectiu és que les propostes tècniques que es presentin al concurs s'ajustin millor a les demandes i expectatives de la ciutadania. 

El treball de participació es va iniciar a final d'any amb la presentació del procés al Consell de Poble i a l'Audiència Pública del 17 de gener. El treball seguirà amb diferents trobades, una de caràcter general i d'altres sectorials (amb dones, gent gran i joves i adolescents) i una darrera reunió del Consell de Poble en la qual es debatran les propostes presentades en les diferents trobades. Paral·lelament s'anima a la ciutadania a aportar les seves vivències sobre la Riera, a través de fotografies o escrits, a la línia del temps instal·lada a Can Lleonart.

CALENDARI DE TROBADES PARTICIPATIVES

Trobada oberta a tot el poble

13 de març de 2018 a les 19h. Antigues Escoles Fabra

Trobada amb gent gran

15 de març de 2018 a les 17h. Casal de la Gent Gran Can Gaza

Trobada amb dones

15 de març de 2018 a les 19h. Can Lleonart

Trobada amb adolescents i joves

16 de març de 2018 a les 17h. Espai Jove

Reunió de Consell de Poble per debatre les propostes presentades en les trobades ciutadanes

18 d´abril de 2018 a les 19h. Can Lleonart 

Línia del temps riera LÍnia de temps riera   

Presentació procés de participació

Presentació procés de participació

Fitxer: PresentaciA__procA_s_de_Debat_Projecte_Riera_d_Alella.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 437,2 kB

 

Consultes i processos de participació realitzats (2015-2017) 


ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA 

Dissabte, 16 de juny - 10 h matí

L'any 2019 se celebraran Eleccions Municipals i Eleccions al Parlament Europeu, les quals podran participar ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea residents a l'Estat Espanyol. En el cas de les Eleccions Municipals també ho podran fer les persones procedents de països que tenen signat un acord de reciprocitat de vot que són: Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago.