Portada|Ajuntament|Currículum de la regidora Teresa Vilaró Comas d'ERC+SxA
 
Versió per imprimir
Currículum de la regidora Teresa Vilaró Comas d'ERC+SxA

M.Teresa Vilaró Comas ERC+SxA

Nom i Cognoms:
Teresa Vilaró Comas

Data i lloc de naixement:
2 de març de 1962 a Barcelona

Formació: 
Doctora en Ciències Biològiques

Trajectòria professional:
Des de 1992 treballa en recerca en el camp de la neurobiologia experimental en centres del Consell Superior d'Investigacions Científiques. Regularment imparteix algunes classes en cursos de doctorat de la Universitat de Barcelona

Trajectòria política:
Es va incorporar com a independent a les llistes de ERC-SxA per a les eleccions municipals del 2011. L'actual càrrec com a regidora és per tant la seva primera responsabilitat en l’àmbit polític.
Ha estat responsables de les àrees d'Educació i Cooperació Internacional durant el mandat 2011-2015. Ha estat número dos de la llista d'ERC+SxA a les Eleccions Municipals del 24 de maig de 2015. Durant el mandat 2015-2019 ha tingut delegades les regidories d'Educació, Medi Ambient i Cooperació Internacional.

Ha estat número dos de la llista d'ERC+SxA a les Eleccions Municipals del 26 de maig de 2019. Des de juny de 2019 és 1a Tinent d'Alcalde i té delegades les àrees d'Educació, Infància i Cooperació al desenvolupament. 

Càrrecs fora de l'Ajuntament: 
Membre del Comitè de Seguretat i Salut del CSIC a Catalunya i Balears. Membre de la comissió organitzadora dels Simposis de Neurobiologia Experimental de la Societat Catalana de Biologia.

Pujar al principi de la pàgina