Medi ambient

Fins al 28 de febrer es poden presentar les solˇlicituds a la convocatōria de la subvencions que atorga la Diputaciķ de Barcelona a través de l’Oficina Tčcnica de Parcs Naturals, destinades a  finanįar  projectes/activitats  que  tinguin  com  a  objectiu  fomentar  les  explotacions  forestals,  les  empreses  agrícoles-ramaderes  i  de serveis,  la  millora  d’habitatges,  la restauraciķ del patrimoni arquitectōnic, les instalˇlacions tčrmiques amb biomassa i les  entitats culturals. 

Lliurament de bosses compostablesA partir d'aquest dilluns, 22 de gener, podeu passar per Can Lleonart a recollir les bosses compostables i els cubells airejats. El primer lliurament de bosses de l'any es farā fins al 27 de gener al centre cultural de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 a 14h. Recordeu que la retirada de les bosses dues vegades l’any suposa una bonificaciķ del 10% a la taxa de la brossa.

DeixalleriaLa deixalleria mancomunada d’Alella, el Masnou i Teiā torna a estar operativa des del dimarts 2 de juny després de quatre mesos de tancament per obres d’ampliaciķ. Els treballs han servit per facilitar la circulaciķ dins de la instalˇlaciķ i per millorar alguns espais d‘aportaciķ de residus.