X
Emergència sequera
Portada|Medi ambient|Servei de recollida de residus voluminosos i restes vegetals
 
Versió per imprimir
Servei de recollida de residus voluminosos i restes vegetals
×  
Servei de recollida de residus voluminosos i restes vegetals Servei de recollida de residus voluminosos i restes vegetals

El telèfon del servei gratuït de recollida a domicili de voluminosos i de restes verdes (llenyoses i no llenyoses) és el 681 244 234.

El servei s'ofereix a totes aquelles persones que no tenen possibilitat de dur els residus voluminosos o restes verdes a la deixalleria, ja sigui per manca de vehicle propi com per l'embalum del residu. Aquest tipus de residus no es poden llençar als contenidors del carrer ni abandonar-los a la via pública (fer-ho pot comportar l'obertura d'un expedient sancionador).  

A través d'aquest número de telèfon també es poden notificar incidències en els contenidors o la recollida de residus.

Recollida de voluminosos

Es disposa de 4 dies a la setmana per a la recollida de voluminosos, prèvia trucada o missatge via Whatsapp al telèfon del servei de recollida.

  • El servei de recollida podrà limitar el nombre d'objectes a recollir. En tot cas, els mobles o residus no poden fer més de 3 metres de llargada.
  • Es podrà limitar el nombre de vegades que el servei pot ser utilitzat per un mateix domicili, en funció de la demanda que hi hagi en aquell moment.
  • Només es podran treure aquells objectes pels quals s'hagi concertat la recollida. Si es deixen altres objectes, aquests no seran recollits i podrà ser motiu de sanció.
  • Els mobles s'han de treure desmuntats.
  • Els residus s'han de deixar davant del domicili o en el lloc acordat, evitant, en la mesura del possible, molèsties als vianants i al trànsit.
  • No es poden deixar objectes perillosos per als vianants, tals com objectes punxants, de vidre o miralls.
  • No es recolliran residus corresponents a reformes de la llar (runa, parquet, sostres, restes de lavabos, cuines, portes, marcs de finestres…).
  • En cap cas s'admetran residus amb fibrociment, Aquests han de ser recollits per una empresa especialitzada, la qual ha d'estar inscrita al Registre d'Empreses amb Risc d'Amiant (RERA). 

 

Restes verdes 

Hi ha 3 dies de recollida a la setmana de restes verdes, prèvia trucada o missatge via Whatsapp al telèfon del servei de recollida.

  • Es podran treure restes verdes llenyoses i no llenyoses, però sempre amb les saques reutilitzables que es lliuren des de l'Ajuntament.

Per tal de disposar de les saques cal presentar la sol·licitud de demanda a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. 
Es podran treure un màxim de 3 saques a cada servei de recollida.
Es podrà limitar el nombre de vegades que el servei pot ser utilitzat per un mateix domicili, en funció de la demanda que hi hagi en aquell moment.

  • Les saques s'hauran de treure a la porta de casa la nit abans o el mateix dia de la recollida a primera hora del matí. Un cop buides, el servei de recollida les deixarà, de nou, davant del domicili.
  • El vehicle disposa d'una biotrituradora per a tots aquells veïns i veïnes que necessitin triturar restes verdes llenyoses. Servei especialment interessant per aquells que duguin a terme compostatge casolà al seu jardí. Cal sol·licitar el servei de trituració al mateix telèfon del servei de recollida.

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

 

Pujar al principi de la pàgina