Exposicions temporals
"Pedra, sal, mar", fotografies de Guillem Vidal
A Can Manyé del 9 al 26 d'abril
 • Dates: 
  Del 9 al 26 d'abril
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creaciķ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciķ

  Pedra, sal, marCan Manyé acull del 9 al 26 d'abril l'exposiciķ "Pedra, sal, mar", del fotōgraf Guillem Vidal. El projecte pretén reflectir, a través del llenguatge fotogrāfic, la relaciķ entre l'home i la natura mostrant les modificacions que aquest fa en el medi per satisfer les seves necessitats. També mostra com la natura, desdibuixa aquestes accions amb la complicitat del pas del temps. Amb la seva proposta, Vidal es planteja aquestes qüestions en tres espais geogrāfics diferents i que corresponen a funcionalitats diverses: pedreres a Menorca (pedra), salines a Malta (sal) i l'escullera del Port de Barcelona (mar). Tres espais que, malgrat les seves diferčncies, comparteixen l'aridesa de la terra, l'omnipresčncia de la pedra i el marčs, el mateix mar i el vent. Tres espais que tot i ser molt diversos i allunyats formen part d'un espai cultural comú: sķn tres manifestacions de la Mediterrānia.

  Les imatges que conformen aquest projecte sķn una exploraciķ d'aquests espais que van des d'una visiķ general a la visiķ de detall, com un zoom en quč es perd la percepciķ de l'escala, com un viatge que ens apropa a la immensitat dels detalls, a nous mons, noves dimensions.

  "Pedra, sal, mar" explora aquests espais transformats per l'home, sense cap altra intenciķ que la funcional, que han esdevingut una nova realitat: una realitat māgica, un paisatge počtic, espais per deixar volar la imaginaciķ.

  No sķn imatges purament descriptives d'aquests espais, comporten una aproximaciķ prčvia i una lectura. Estan plenes de referents, alˇlusions i homenatges a la nostra cultura visual.

  Inauguraciķ: Dijous 9 d'abril a les 20h

  Visita guiada: Diumenge 26 d'abril a les 12h


Informaciķ publicada el 30 de marį de 2015