Exposicions temporals
"Diari en blanc. Un objecte, un instant". Exposiciˇ de Vict˛ria Pujadas
Del 28 de marš al 13 d'abril de 2014
 • Dates: 
  Del 28 de marš al 13 d'abril
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can ManyÚ, espai d'art i creaciˇ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Web: 
  http://www.alella.cat/canmanye
 • Descripciˇ

  Diari en Blanc

   
  diari en blanc

  Un objecte un instant

  En el meu procÚs creatiu, la pintura sempre ha estat l’eix central. A partir del 2000,

  o potser abans (tinc una relaciˇ estranya amb el temps), vaig comenšar a introduir objectes i petites instalĚlacions en les meves mostres.

  La que podeu veure a Can ManyÚ s’articula a l’entorn d’unes fotografies que vaig fer partint d’objectes del voltant, aixÝ va comenšar aquest projecte.

  Els objectes que m’apareixien o que em trobava, m’impulsaven a pintar-los de blanc, descobrint que al mateix temps que els cobria, feia el procÚs contrari, els desemmascarava i els connectava amb la seva part mÚs essencial; resultat que propiciava el generar noves realitats.

  Els vaig  classificar, donar una paraula,  i colĚlocant-los  sempre  en un mateix espai, els vaig fotografiar, creant  un diari 7 imatges  cada dia durant 7 dies.

  Els nous objectes que em proporcionava l’atzar, em provocaven a contemplar, a  observar des d’ un altra punt, deixant la ment en blanc, mimetitzant-me amb el procÚs artÝstic com una eina per experimentar, apareixent  conceptes que sempre son arreu, que sempre es repeteixen, que ens hem anat qŘestionant des de sempre... el temps, la identitat, el casual  ... el misteri de les formes, el secret d’un instant, tot Ús a tot arreu, tot Ús relaciˇ ... tot estÓ en nosaltres... som nosaltres qui creem realitat ...

  En la  mostra en sˇn protagonistes els objectes, les pintures, les imatges, les ombres,  les paraules... que, en estructurar-se  en un altre ordre,  creen un nou univers ple de possibilitats.

  Cada objecte  acaba sent la metÓfora d’un record, un sÝmbol que ens parla d’aquests secrets (el secret d’un instant, seria tambÚ un bon tÝtol)... de l’essŔncia, de la consciŔncia, del viscut, de l’espai, del temps, del passat, del futur, de les aparences, de la identitat... aparŔixer, desaparŔixer, manipular, pintar, blanc sobre blanc, fons blanc, objecte blanc, blanc d’ombra: diari en blanc

  Vict˛ria Pujadas.

  Mireu el vÝdeo de l'exposiciˇ de m1tv des d'aquest enllaš

   


Informaciˇ publicada el 26 de marš de 2014