Escrit Alella Primer-PSC. Març 2024. "Repensem la Miralda"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Aquest 18 de març a les 19.30 h a l'Espai d'arts escèniques, l'Ajuntament organitza una audiència pública per parlar sobre el futur de la Miralda. Com a grup Municipal ens preocupen molt les conseqüències que pot patir Alella amb cada actuació urbanística. Així ho manifestàvem durant la campanya i així ho traslladem en l'acció de govern.

    Som conscients del moment que vivim, de les temperatures que estem tenint durant tot l'any i que l'urbanisme té molt a dir en com pal·liem els efectes de l'escalfament global. Per això estem insistint en la necessitat d'iniciar els treballs de modificació del Pla Parcial que es va aprovar el 14 de juliol de 2022. No podem obviar els passos fets fins ara i el difícil equilibri amb els drets dels propietaris, però volem informar a la ciutadania d'en quin punt estem i a quin volem arribar.

    Volíem aquest any, dotar de més importància a la commemoració de la segona república i a més de l'ofrena floral farem un acte de reparació de les víctimes alellenques de la repressió franquista. Volem fer una crida als familiars que es posin en contacte amb l'Ajuntament per poder rebre el document de nul·litat dels judicis sumaríssims i sentències franquistes emès pel departament de justícia.

    A la pàgina 8 d'aquest El Full, podreu veure la llista de víctimes alellenques. Us demanem que us poseu en contacte amb l'Ajuntament enviant un correu a alcaldia@alella.cat o acudint a l'Oficina d'Atenció a la ciutadania.

    No podíem tancar aquestes línies sense agrair l'esforç i la dedicació que tota la població està fent per reduir el consum d'aigua. El vostre compromís és fonamental per preservar aquest recurs imprescindible per la vida. Moltes gràcies, continuem.

Pujar al principi de la pàgina