Escrit Per Alella Junts-CM. Març 2024. "Feina al Ple"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • El Ple d'aquest mes venia buit de feina a debatre per part del govern. Les aprovacions són per Junta de Govern on la intervenció dels grups de l'oposició no és possible.
    Així, el nostre grup va voler tractar per mitjà de 2 mocions problemàtiques que ens afecten al poble.

    Vam presentar una moció que posava focus sobre el gas Radó a Alella. Aquest gas nociu per la salut de les persones i que afecta especialment a la comarca del Maresme, ens obliga a major vigilància per part de l'administració i a posar mesures de protecció (la ventilació és el millor antídot) per evitar-ne els seus efectes. 

    També vam presentar una moció que elevava a les administracions superiors la queixa i la necessitat de canvis en l’àmbit legal sobre la multireincidència delictiva. És inadmissible que els malefactors puguin acumular cents i cents de delictes sobre les seves esquenes i que continuïn delinquint sense cap mena de conseqüència.

    Ambdues mocions van ser aprovades pel plenari, fet que agraïm als grups que ens van donar suport i van aportar la seva visió. 

    En els precs i preguntes vam tornar a posar sobre la taula la urgentíssima necessitat de la rotonda a la sortida de l'autopista. El degoteig d'accidents és constant i els perills són obvis.

    Continuem instant a què l'Ajuntament actuï i pressioni a la Generalitat perquè no es demori més.

    Vam preguntar per la neteja viària i per un servei més que deficient de la concessionària. De la mateixa manera vam parlar del nostre arbrat i la necessitat d'actuar especialment amb els arbres morts. Vam parlar de la il·luminació del camp municipal (+6 mesos amb les llums foses). I fins a 12 diferents qüestions en les quals volem estar informats i fer els nostres suggeriments per ajudar a la millora del poble. Ben aviat rebreu el nostre butlletí informatiu a les bústies de casa. Esperem que us sigui útil.

Pujar al principi de la pàgina