Escrit PP. Febrer 2024. "Oposició constructiva"
 
Versió per imprimir
PP
  • El proppassat dia 25 es va celebrar el ple ordinari municipal del mes de gener. En aquest ple, l'equip de govern va presentar una declaració institucional amb el títol “per sol·licitar accions per aturar les vulneracions de drets humans i del dret internacional a Palestina”. Des d'aquest grup municipal, el vot va ser abstenció. No pas perquè siguem insensibles a les víctimes que estan patint a Palestina. Cada dia ens podem fer una idea d'aquest horror veient la televisió. Però és que també hi ha persones a l'altra banda. El 7 d'octubre també hi va haver una massacre a Israel i no es va presentar cap moció. Hi ha persones innocents patint ambdós costats. 

    Es tracta d'un problema Internacional, i és per això que des del nostre grup ens vam abstenir i ens abstindrem sempre en totes les declaracions i mocions que afectin a temes de fora de les nostres fronteres. Existeixen els organismes internacionals que són els que han de vetllat per la pau.

    La tasca de la oposició és vetllar perquè l'equip de govern faci la feina ben feta al nostre municipi. Els traslladem en cada ple la nostre insatisfacció pel servei de neteja i no es responsabilitzen per la senzilla raó de que la brigada de neteja és una empresa externa. 

    Votarem sempre mocions que afectin al nostre municipi, i sempre a favor si és favorable per millorar la qualitat de vida dels vilatans. Votarem sempre abstenció a totes aquelles mocions que no depenguin d'aquest consistori i que s'escapin de la nostre competència ja que som regidors que desenvolupem política municipal a Alella.

Pujar al principi de la pàgina