Escrit Alella Primer-PSC. Desembre 2023. "L´encesa de Nadal"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • El dia 1, amb l'encesa de llums a la plaça de l'Ajuntament, donem el tret de sortida a l’últim mes de l'any. Un any de guerres, conflictes, disputes polítiques i dades macroeconòmiques que ens passen per sobre atropellant-nos als que només volem dur una vida simple que ens permeti gaudir del pa i les roses que ens mereixem. La nostra resiliència és tan magnífica que la simple encesa d'unes llums, una xocolata i unes melodies ens retornen a molts de nosaltres a un moment de la nostra vida que la màgia, les esperances i la companyia ens envoltava com un niu d'escalfor i amor.

    Des de la Regidoria de promoció econòmica, mantenint la iniciativa que la regidora Mans va tenir en el seu moment, tornem a convidar a tots els Alellencs a participar en aquest acte, amb tres grans objectius.

    Com a prioritat, il·luminar els carrers de la nostra vila. Tenim molta varietat de comerç i professionals que ens ofereixen l'oportunitat de no haver de sortir d'Alella per a trobar el regal que oferir als nostres éssers estimats. Un cor de gominola, una manicura, un sopar, un mocador verd com els teus ulls, una cistella de fruita, unes vambes per caminar... No cal deixar-se endur pel consumisme exacerbat per gaudir del plaer de regalar i mantenir viu el comerç local.

    Com a segon objectiu convidar a tothom a compartir Alella i transformar les fosques nits d'hivern en lluminoses vetllades per conviure al carrer i creuar la cançoneta “bones festes” amb amics, veïns, coneguts. Creiem fermament que des de la promoció del comerç i la proximitat aconseguim una qualitat de vida millor.


    I el darrer objectiu tant o més important, que entrar en unes dates que representen l'amor, la pau i el reencontre, ens faci present que som uns privilegiats i ens recordi que són moltíssimes més les persones que tindran dificultats per arribar a finals de mes, que l'amor no arribarà per escalfar la llar. Moltes iniciatives, algunes promogudes per l'Ajuntament com els projectes recolzats amb el 0'7% per la regidoria de cooperació, el repartiment de joguines amb Creu Roja o el petit lot de Nadal per a les persones usuàries del servei d'assistència domiciliària des de Serveis Socials ajudin a pal·liar les mancances de moltíssima gent que s'accentua en aquestes dates.

    Recolzem aquestes iniciatives tant com podem.

    Aquesta realitat, no ens pot privar de fruir les fetes, els carrers i la gent d'Alella. Que tingueu un BON NADAL, ens veiem el 2024.

Pujar al principi de la pàgina