Escrit ERC+SxA. Octubre 2023. "Alella, un poble que batega "
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Iniciem un nou curs i reprenem tota la programació al 100% des de totes les regidories fent una aposta clara per la cultura, l'esport, l'educació i en definitiva el temps de lleure sent conscients que són pràctiques essencials per esdevenir una ciutadania física i emocionalment sana i també, per què no dir-ho, dels esforços de recursos tècnics i econòmics que suposa poder dur a terme una programació tan diversa i variada en un poble de 10.000 habitants.
    Estem d'enhorabona, perquè Can Manyé, un dels projectes més singulars i generosos amb la cultura a Alella compleix 15 anys i estem treballant en una proposta ben especial.
    Aquest setembre, l'Ajuntament ha donat la benvinguda als equips docents dels centres educatius públics per presentar-los el municipi i la nostra identitat alellenca, així com per afavorir les sinergies entre uns i altres, amb un treball conjunt necessari com el que també es fa amb l'Escola Municipal de Dansa i la Coral Municipal Infantil. Joves i adolescents són protagonistes de les activitats de l’Àgora i del projecte de patis oberts i l'Escola d'Iniciació Esportiva treballa l'interès per l'esport, amb la implicació dels diferents clubs esportius. I si parlem d'activitats 6.0, han començat la temporada amb el Caminem i Fem Salut i la Marxa Nòrdica, amb gran èxit d'inscripcions.
    Can Lleonart amplia l'oferta de tallers, sortides, tertúlies i cursos, amb més de 700 inscripcions, i pren el testimoni de l'Escola d'Adults Espai Actiu. L'Espai d'Arts Escèniques planteja la nova programació, amb el cinema ja en marxa, a l'entorn d'una reflexió sobre l'aigua, per posar en valor aquest bé tan preuat, després d'un estiu de rigorosa sequera en què, gràcies a la feina feta en prevenció, sensibilització i vigilància, els nostres boscos s'han mantingut intactes quant a incendis forestals. Esperem continuar així! 
    A aquesta oferta educativa, sociocultural, esportiva, etc., que es treballa de forma transversal, ara cal sumar-hi els grans reptes que hem d'encarar en aquest mandat. Els recursos són finits i són moltes les coses que voldríem fer. Tenim la responsabilitat d'aconseguir que Alella segueixi sent un poble viu, que batega, participa i gaudeix de tot allò que es posa al seu abast. Com a Govern farem el possible perquè això sigui una realitat permanent, perquè es tracta d'un projecte de poble que ens interpel·la en present, per garantir un bon futur. 

Pujar al principi de la pàgina