Escrit Alella Primer-PSC. Setembre 2023. "Moltes gràcies"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Nou curs polític 2023/2024... Té tota la pinta que serà tan laboriós i exigent com mereix un poble tan particular i complex com el nostre. El dilema Alella. Progressar donant cabuda als nostres joves sense créixer ni perdre el que fa d'Alella un paradigma de benestar. Molts dels temes que tenim com a govern sobre la taula s'han de treballar sobre el fil d'aquesta navalla. Sembla evident quan es tracta de temes urbanístics, però mirat de prop, qualsevol petita actuació, qualsevol decisió que prenem desencadenarà una conseqüència immediata que podria decantar l'ideal equilibri. Aquesta matussera reinterpretació de l'efecte papallona, ens ha de fer reflexionar abans de decidir cada direcció que hem de prendre com a govern. Un gran repte que encarem amb interès i recel, però amb decisió i sobretot amb molta responsabilitat.

    Com a alellencs, abans tenim una empenta que ens ajudarà a afrontar el que ha de venir. La 49a festa de la Verema. Una altra oportunitat de compartir amb els nostres veïns els carrers i els vespres d'una manera lúdica. De riure, brindar, ballar... de celebrar Alella. Un any més podent tastar els vins de la DO, i la millor oferta gastronòmica tant a la mostra de l'Hort de la rectoria com als establiments del nostre municipi que ens delectaran amb una copa de vi maridada amb gustoses degustacions especialment elaborades pel TAPES+VI. Quina sort poder gaudir a Alella de tants bons professionals de la gastronomia! MOLT BONA FESTA DE LA VEREMA!

    Volem parlar a aquestes línies generalment de qüestions municipals, però voldríem fer una excepció per parlar dels fets que van embrutar les celebracions de la conquesta del Mundial de futbol per l'equip espanyol femení. L'acció del directiu sobre la jugadora és prou clara com per fer una condemna absoluta. No hi ha altra possible interpretació. Però el discurs és doblement repugnant. No adonar-se de la misserabilitat de l'acció, no atendre ni entendre les mostres de rebuig de la majoria de la ciutadania i les institucions i no només no acceptar-ho sinó inculpar la víctima i rebre l'aplaudiment orgullós de molts, és una mostra del que el feminisme ens fa notar des de fa anys. Que tot i que l'avenç dels seus postulats de mica en mica està ajudant a reeducar la societat, continua havent-hi moltíssima feina a fer. No defallirem, ho aconseguirem.

Pujar al principi de la pàgina