Escrit Per Alella Junts-CM. Setembre 2023. "Noves oportunitats"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • Els resultats electorals de Maig semblen obrir noves oportunitats a la relació entre els grups de l'oposició i el govern. Per primer cop en 8 anys, l'oposició podrà presentar les seves propostes molt abans de la confecció del Pressupost 2024. I si l'oferiment és real, això ens permetrà poder estimular aspectes importants per la millora del poble.

    Us presentem una de les propostes que farem: la millora de l’àrea esportiva del Pavelló Abelardo Vera.

    En el nostre programa plantejàvem tot un seguit de millores de la instal·lació i el seu entorn. D'una banda, la millora del paviment del Poliesportiu amb un parquet adequat per la pràctica esportiva. El paviment actual és font de lesions importants curt i llarg termini per l'impacte negatiu a les articulacions dels esportistes en ser molt un sòl rígid i dur. 

    En esports com el bàsquet o el voleibol, genolls i turmells pateixen en un terra tan rígid per posar un exemple, o les abrasions en el futbol sala en tirar-se a terra.

    D'altra banda, la urgent necessitat de desdoblar l'espai fent una coberta a les pistes exteriors, així les practicants del Patinatge podrien fer la seva activitat en els dies plujosos. 

    Dignificar i millorar els usos amb aquesta coberta permetrà esponjar la capacitat del creixement de l›oferta esportiva a la zona.

    També demanarem que els diumenges a la tarda el Pavelló estigui obert, alleugerint així la pressió als clubs en l'organització dels seus partits dins els calendaris de les respectives federacions.

    Iniciem el nou curs polític amb energies renovades.

    Bona Verema i Feliç Diada 2023!

Pujar al principi de la pàgina