Escrit ERC+SxA. Setembre 2023. "Nous reptes, mateixos objectius"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • A les acaballes de l'estiu, deixem enrere un temps de descans i de gaudi amb família, veïnat i amistats en una Festa Major i una Verema del tot recuperades. Però aquest període ha estat també un temps per fer aquella feina més interna de l'Ajuntament, la que només es pot fer quan es redueix la velocitat del tren, per tornar amb més força, endreçant i engreixant la màquina de l'administració perquè funcioni com un rellotge. 

    Comencem, doncs, aquest nou curs amb energia i amb la confiança renovada en les últimes eleccions municipals, assumint aquesta responsabilitat amb un únic mantra: treballar per a totes les persones i pel bé comú dels alellencs i les alellenques. 

    Ara mateix ens trobem immerses en la redacció del Pla d'Acció Municipal 2023-2027 (PAM), un pla que visualitzarà les línies estratègiques de l'Ajuntament i les polítiques públiques que se'n deriven. És el full de ruta que reflecteixi el nostre acord de programa per a aquest mandat. I tenim clar que volem posar especial èmfasi en els àmbits del benestar de les persones, en la via pública i la seguretat ciutadana. 

    El PAM també és l'eina que permet a la ciutadania fiscalitzar tota la tasca a la qual ens hem compromès, la que s'ha fet i la que es durà a terme els pròxims quatre anys.
    Treballar en el PAM també ens ha servit per centrar-nos en les inversions d'aquest mandat, per analitzar la situació econòmica municipal i les ordenances fiscals i per preparar, més específicament, el pressupost 2024. Una previsió exhaustiva per ser més efectives, treballar amb pas ferm i segur en un projecte de continuïtat, en el qual no hi ha lloc per a la improvisació però que, a la vegada, ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada moment. 

    Els mesos que ara venen serviran per assentar les bases d'aquest mandat. Mesos de feina intensiva, en què tindrem en compte l'escolta activa i la participació ciutadana i durant els quals estendrem la mà a treballar, també, amb els grups de l'oposició. 

    Des del nostre grup seguirem complint amb la responsabilitat que tenim al govern, sempre servint la ciutadania i al servei de l'interès general per continuar fent d'Alella un poble millor!

Pujar al principi de la pàgina