Escrit ERC+SxA. Maig-juny 2023. "La vostra confiança, el nostre compromís amb les persones"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Alella ha votat Esquerra Republicana Sumem per Alella; el poble ha votat Marc Almendro Alcalde d'Alella. Heu estat 1.537 els alellencs i les alellenques que ens heu votat. Hem mantingut pràcticament el mateix percentatge de vots que a les anteriors eleccions.

    Des del nostre col·lectiu volem agrair-vos moltíssim la vostra confiança i renovar plenament el nostre compromís amb vosaltres. Sabem la gran responsabilitat que tenim, que la vostra confiança no és gratuïta, i que caldrà continuar treballant incansablement pel nostre poble. Teniu la nostra paraula, així ho farem.

    Aquesta vegada però, sense tenir majoria absoluta. Tanmateix, aquesta qüestió no ens capfica en cap cas. La nostra voluntat sempre és la de poder parlar i sumar amb altres. Així que aquest serà el nostre camí, intentar configurar un govern ampli i plural i mantenir la mà estesa per arribar a acords amb tots els grups que tinguin com objectiu Alella i la seva gent. Tot i així, des del nostre col·lectiu volem fer menció a una de les notes negatives d'aquestes eleccions a tot el país: la baixa participació. A Alella 1.000 persones i 15 punts menys que fa 4 anys. Aquest no és positiu pel conjunt de la democràcia i caldrà analitzar-lo bé. En qualsevol cas, el proper dia 17 començarà un nou mandat. El nostre grup tindrà 8 regidors i regidores i ens disposarem a treballar per a tota la ciutadania d'Alella, tal i com hem fet sempre. Promovent tot el què s'ha fet bé, revisant el què caldria fer millor i encarant els reptes que tenim al davant.

    Ho hem dit durant la campanya electoral i ens ho recordarem cada dia els propers 4 anys: som servidors i servidores públiques, estem per ajudar a la gent i per fer d'Alella un poble encara millor. No som ni més ni menys que ningú, només uns veïns i veïnes que assumim la gran responsabilitat de posar-nos al capdavant de l'Ajuntament per servir al poble d'Alella. Així que comencem! Des d'aquest mateix moment, estem a la vostra disposició per qualsevol qüestió. Moltes gràcies i visca Alella!

Pujar al principi de la pàgina