Escrit Per Alella Junts-CM. Maig-juny 2023. "913 gràcies"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • Moltíssimes gràcies de veritat. 913 alellenques i alellencs ens heu fet confiança i per nosaltres, per l'extens equip que conformem el projecte de Per Alella Junts, és una gran satisfacció i una gran responsabilitat poder-vos representar els propers 4 anys.

    Dos eren els objectius de mínims que ens havíem fixat per aquest embat electoral. El primer era assolir un bon resultat. Per Alella Junts és un projecte jove que va néixer al 2017, just fa només 6 anys. Un projecte que ha sabut aglutinar diferents sensibilitats i visions i que al 2019 va esdevenir segona força al consistori per davant d'altres projectes molt més consolidats i amb molta més trajectòria. Doblar el nombre de regidors, augmentar en 225 vots, que significa un 32% més dels sufragis obtinguts en 2019 amb una participació 13 punts inferior, és sense cap mena de dubte un gran èxit per la nostra formació. En aquests moments representem més del 23% dels vots emesos i ens consolidem de forma clara com a segona força política del poble.

    L'altre objectiu era evitar una nova majoria absoluta i hem estat part principal en la consecució d'aquesta fita. Les majories absolutes dels 2 últims mandats han demostrat que dificulten l'entesa i una manca absoluta de sensibilitat cap a les altres propostes representades al consistori.

    Us hem de dir que tenim vocació de lideratge i per tant ens sentiríem molt més còmodes aplicant les nostres propostes des de govern. Veurem quines aliances es generen fins a la constitució del nou consistori, encara que nosaltres tenim molt clar que el nostre programa electoral és un contracte signat amb la ciutadania que serà respectat.

    Felicitar a la resta de forces polítiques pels seus resultats. Sabem la gran dificultat que comporta portar a terme els nostres projectes. Esperem que aquests 4 anys serveixin per salvar distàncies. 

    I finalment gràcies infinites a totes les persones que heu participat en el projecte. Vosaltres sou els representants de l'essència de poble que estimem.

Pujar al principi de la pàgina