Escrit Alella Primer-PSC. Juliol-agost 2023. "Govern de consens, recuperem Alella"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Alella Primer-PSC-CP i ERC+SxA hem arribat a un acord programàtic pel govern d'Alella. Una entesa que dona continuïtat als governs progressistes que del 2004 al 2017 ja vàrem desplegar ambdues formacions i en els que excepte per moments de tensió política supramunicipal vam fer grans avenços en la millora de la qualitat de vida al nostre poble.

    Amb la posada en comú dels nostres programes es manifestà que, tal com passa en la majoria d’àmbits de la vida quotidiana, són moltes més les coses que ens agermanen que les que ens allunyen. La mateixa visió de les polítiques socials, el desenvolupament sostenible del territori i la gestió eficient dels recursos municipals ens fa encarar el mandat amb la determinació d'un sol equip. Aquest mateix objectiu comú ens ha de permetre enfrontar aquells obstacles que segur apareixeran, sense por a defensar les idees i propostes que han fet que els veïns i veïnes d'Alella hagin decidit recolzar-nos.

    Creiem, i així ho vàrem defensar en la campanya i al debat electoral, que les majories absolutes sostingudes per una única formació, tot i ser totalment democràtiques, al no ser necessari el consens poden arribar a minvar per l'afany de ser resolutius, la participació. De la mateixa manera, la inestabilitat política podria aturar qualsevol govern municipal fent inoperant la seva acció.

    És per això que érem conscients de la necessitat d'arribar a un acord per poder governar i ser claus en el funcionament d'aquest govern. Tant en la presa de decisions, com en la clara voluntat d'aconseguir consensos amb els grups de l'oposició, treballant amb la cordialitat amb què ho hem fet aquests últims quatre anys, i facilitant a les regidores i regidors els mitjans i la informació per poder dur a terme la seva feina. Sostingut amb la voluntat del poble, però també amb l'impuls que dona el consens, s'assoleix un govern fort.

    Per “militància social” no entendríem la nostra acció de govern sense buscar la màxima participació ciutadana en els importants reptes que afronta Alella en aquest mandat. Així ho promourem mitjançant comissions, consells o consultes que cerquin una àmplia majoria social que faci costat a les decisions del govern i que requerirà màxima transparència pública.

    Veïnes i veïns, ens heu brindat l'oportunitat de treballar per Alella al vostre servei i ho farem des de les idees progressistes amb responsabilitat, rigor i la il·lusió de treballar pel nostre poble. El nostre afany serà fer-nos mereixedors de la confiança que heu dipositat en nosaltres.

Pujar al principi de la pàgina