Escrit Per Alella Junts-CM juliol-agost de 2023. "Mandat 2023-2027"
 
Versió per imprimir
Per Alella junts CM
  • És habitual que quan un govern inicia la seva activitat, els partits de l'oposició donen 100 dies de marge per tal que aquest pugui organitzar-se i començar a treballar. Per Alella Junts donarà aquests 100 dies al govern de coalició com una mostra clara d'acceptació dels resultats i de ma estesa com grup majoritari a l'oposició per resoldre les problemàtiques que afectin al nostre poble. Temes importants que posarem sobre la taula del govern:

    • La seguretat en la que haurem de preguntar-nos que farem per millorar-la. Nosaltres estem convençuts que augmentant la seguretat ciutadana estem garantim la llibertat de les alellenques i alellencs.
    • El manteniment de la via pública, des de la seva neteja com la reparació dels desperfectes que s'ocasionen per l'efecte de l’ús o mal ús. Un correcte manteniment és també preservar la seguretat del veïnat evitant-ne els accidents.
    • Com millorem l'accessibilitat de les persones, centrant-nos especialment en les voreres del nostre poble.
    • La recollida de residus i el manteniment dels contenidors i els espais on s'ubiquen. Continuem apostant un canvi dels contenidors actuals per d'altres molt més eficients en la recollida selectiva de brossa (contenidors intel·ligents) i tant mateix veiem imprescindible que les zones on s'ubiquen els contenidors tinguin un manteniment més acurat i eficient. Hauríem de preveure un control per l’ús inadequat dels contenidors i dels espais, limitant així les accions incíviques.
    • I l'Urbanisme com el definim i com preservem l'essència d'Alella, i aquí tenim l'absoluta coincidència amb el soci de govern d'ERC. Coincidència que ens estimula a treballar colze a colze per a fer-la realitat.

    I hi ha molt més que poc a poc anirem explicant, però per ara desitjar-vos un bon estiu i bona Festa Major. Ens veiem a la Festa de la Verema amb l'inici del curs polític.

Pujar al principi de la pàgina