Escrit Gent d'Alella. Març-abril de 2023. "Balanç del mandat 2019-2023"
 
Versió per imprimir
gda
  • Com havia passat cada cop que ens presentàvem, Gent d'Alella al ser una Agrupació Cívic – Política, vam haver de recollir més de 100 signatures de veïns d'Alella censats i validats davant del secretari de l'Ajuntament. Aquí ja vam donar el primer pas per començar a revalidar la Regidoria, que després del procés electoral municipal, i havent aconseguit traure 457 vots, va servir per assignar-nos un Regidor. Degut a la majoria absoluta d'Esquerra, va ésser un Regidor a l'oposició junt a la resta de partits polítics com Junts, CUP, Ciutadans i PSC.

    Va ser un principi de mandat reprès amb moltes ganes, molta feina i amb un bon grup de portaveus per tirar endavant multitud d'iniciatives. “Em queda un molt bon record dels companys de l'oposició”.

    Un mandat que passarà a la història perquè, casi a l'any d'iniciar-se, al desembre del 2019, va interrompre en les nostres vides el virus SARS - COVID 19,  originant una pandèmia que sens dubte ens canviaria la vida, i condicionaria tots els aspectes, iniciatives i projectes del dia a dia. No seria l’únic ensurt sobrevingut, doncs l'huracà Glòria i en aquest darrer any la guerra d'Ucraïna, han estat fets incisius que han marcat els esdeveniments  del moment. I durant aquest període, destacar que a Gent d'Alella se'ns presentava l'oportunitat d'accedir al govern, per proposta del grup Municipal ERC. 

    A partir del 16 de març del 2021, i previ a ser acceptat en assemblea del grup de Gent d'Alella, assolíem les Regidories de Promoció de la Salut, Ocupació i Ciutadania, per desenvolupar diverses i variades tasques que amb suport i col·laboració amb les altres regidories de govern, han permès desenvolupar-les amb molta capacitat i molt bona feina feta. En aquest punt m'agradaria agrair a l'alcalde, companys/-es de govern i companys/-es de tot l'Ajuntament la bona acollida rebuda des del primer dia.

    Per acabar m'agradaria acomiadar-me de tots vosaltres, agraint la confiança i estimació dels nostres simpatitzants, votants i col·laboradors, que m'heu acompanyat durant aquests 12 anys. I m'agradaria acabar aquest mandat complint la promesa que sempre vaig mantenir, i que era en part l'essència del grup Gent d'Alella, que era la d'ajudar la gent en allò que poguéssim. Per tant, durant el mes d'abril faré la donació del 15% del sou que he guanyat com a Regidor al govern, i que vam prometre que faríem, a quatre associacions solidàries, on dues seran municipals i dues supra municipals. Forta abraçada i salut per a tothom!

Pujar al principi de la pàgina