Escrit ERC+SxA. Març-abril de 2023. "Treballar pel bé comú d'Alella"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • La nostra prioritat de mandat ha estat posar les persones al centre, especialment les més vulnerables, ens ha guiat l'escolta activa i les mans esteses a tothom. Alcalde, regidores i regidors hem estat permanentment a disposició de la ciutadania. Obrint nous canals de comunicació com ara Els Directes amb l'Alcalde, WhatsApp Alella, mantenint les reunions de barris, etc. creant així espais compartits que han fet més rics els projectes per millorar Alella. 

    Tot i que la pandèmia va aturar algunes actuacions previstes per al 2020 i 2021, el sobreesforç posterior ha permès executar gran part d'allò que havíem previst. Si bé els recursos econòmics són finits, hem fet moltes actuacions per millorar la qualitat de vida alellenca. Hem procedit, o ho farem en breu, a la reurbanització i millora d'accessos a diversos llocs: Pg. Antoni Borrell, Carrer Àfrica, Torrent Vallbona, cruïlla de Cal Xic, accés a peu fins al Camp Municipal d'Esports, vorera d'accés a Can Comulada, millores viàries a Can Teixidó. 

    S'han rehabilitat els pisos dels mestres per fer habitatge social per a famílies nombroses i monoparentals. Per millorar el servei a la ciutadania hem actuat a diversos equipaments: ampliació del espais de Serveis a les Persones i del consultori local; millores a diferents instal·lacions esportives, als mòduls de Can Gaza i a la Comissaria de la Policia local; ampliació del cementiri; instal·lació d'un elevador a l'Ajuntament. En mobilitat s'ha ampliat el servei de bus a Barcelona i s'ha creat la línia Alella-Can Ruti-Badalona centre. 

    Treballar per la sostenibilitat i el medi ambient ha estat prioritari: entre d'altres, s'han instal·lat plaques fotovoltaiques a dos equipaments públics i una caldera de biomassa per al Complex i

    Pavelló, s'ha fet una plantada d'arbres important i s'està renovant l'enllumenat públic amb llums LED. 

    I quan rebreu El Full haurem presentat el projecte Àgora Alella La Miralda, impulsat per l'Ajuntament, l'Institut Català de la Salut, l'Hospital de Can Ruti, el Tecnocampus i la Universitat Autònoma de Barcelona i que situa Alella en un nou  espai de referència per a la recerca,la innovació i formació per a la millora de la salut comunitària, cosa que ens congratula enormement. 
    Arribats a final de mandat l'equip d'ERC+SumemxAlella té la certesa d'haver treballat sense descans per al bé comú del poble. Estar al servei de la ciutadania ha estat i seguirà essent la nostra missió. Moltes gràcies a totes i a tots!

Pujar al principi de la pàgina