Escrit Gent d'Alella. Febrer de 2023. "La gent decideix"
 
Versió per imprimir
gda
  • Ens fa una il·lusió especial explicar-vos que aquest proper mes de febrer s'emprendran els primers pressupostos participatius, on la ciutadania d'Alella podrà col·laborar en la decisió d'on invertir els diners dels vilatans d'Alella. I ens alegra enormement, ja que la nostra agrupació, des que es va formar, sempre havia apostat per fer-los.

    Tot i que es presenta com una prova pilot i que l'import pot semblar insuficient (100.000,00 €), no tenim cap dubte que aquesta iniciativa no s'aturarà en els propers anys i que poc a poc es podran anar encabint pressupostos més elevats.

    Aquest procés es farà des de la plataforma de l'Ajuntament “Decidim Alella”, que permet validar l'empadronament i l'edat de 16 anys de les persones, així com fer el seguiment de les votacions.

    Les propostes finalistes (12 en total) es presentaran el mes de febrer a la ciutadania en diferents formats; pàgina web de l'Ajuntament, xarxes socials, equipaments municipals, plafons a la façana del mercat municipal, entre d'altres.

    La votació popular es farà del 6 al 26 de febrer per internet a la plataforma “Decidim Alella”, i també es podrà fer de forma presencial a Can LLeonart. Finalitzat el període de votacions, durant el mes de març es presentaran les propostes guanyadores i el calendari d'execució de les mateixes.

    És per això que us encoratjo a que participeu i decidiu sobre les propostes que es plantegin del nostre poble, doncs és una oportunitat molt bona
    per disposar i pronunciar-nos sobre el futur d'Alella.

    Salut.

Pujar al principi de la pàgina