Escrit Ciutadans. Gener de 2023. "Sr. POUM, tenim un model de poble?"
 
Versió per imprimir
logo ciutadans reduït
  • ERC fent ús de la majoria absoluta amb la col·laboració inestimable del regidor de Gent d'Alella, tornen a modificar al POUM en clau electoral, portant al Ple dues modificacions que no tenien res a veure, en un mateix punt de l'ordre del dia.  Per una banda les condicions d'edificació dels equipaments públics i privats del municipi, i d'altre les condicions d'ordenació i d'edificació en àrees qualificades de “Ciutat Jardí” (La Serreta, La Soleia, Mar i Muntanya i Can Sors).

    A l'inici de la sessió el nostre grup va demanar que es retires el punt de l'ordre del dia o  separar-lo en dues parts. però no hi varen accedir.

    A bones hores li preocupa a ERC que es construeixin vivendas plurifamiliars (pisos)…..Desprès d'anys del seu govern, veiem el resultat al paisatge d'Alella, i el que falta per construïr, que ja s'ha aprovat, encara ho canviarà més.

    I que els preocupa a Ciutat Jardí??...podria ser a tot el poble no??...Doncs bé, que les parcel·les que tinguin mes de 1200 m2 o que s'agrupin,  puguin construir vivendes (pisos) de planta baixa + 2, i com deien a l'informe, sense valorar altres qüestions com l'impacte en la mobilitat i el medi ambient, el clar impacte en l'harmonia de l'entorn i la densificació en aquestes áreas sense cap criteri ni planificació, un clar efecte negatiu en les vistes i en l'assolellament de les finques veïnes……

    La veritat és que la mobilització dels veïns, les queixes majoritàries davant la construcció de més  pisos al poble ( es va evidenciar clarament a l'audiència pública de la promoció de La Serreta) i les conseqüències electorals, han fet que canviessin el seu discurs respecte a l'habitatge, però ja fan tard.   Tot el que han aprovat, l'equip anterior i el d'ara, ha canviat i canviarà per sempre el paisatge d'Alella.

    A Ciutat Jardí ja no es podran fer pisos, però això no es el que defensaven abans….

Pujar al principi de la pàgina