Escrit Gent d'Alella. Desembre de 2022. "Sou molt bona gent!"
 
Versió per imprimir
gda
  • Conclosa la 14a edició del Gran Recapte, activitat que promou el banc d'aliments, tan sols queda dir gràcies, gràcies, gràcies,.... i mil vegades gràcies per la vostra generositat. Aquest any s'ha realitzat amb el format tradicional de recollir els aliments directament als comerços, i s'ha afegit a més a més, la possibilitat d'efectuar donatius econòmics. 

    Els aliments recollits físicament, han estat prioritàriament llegums secs, arròs, conserves de peix i carn, llet, oli vegetal i aliments infantils. Tots aquests aliments han estat lliurats a Càritas per a que en facin la seva deguda distribució.

    Mancant alguns recomptes d’última hora, durant l'escriptura d'aquest article, cal posar en relleu que a Alella s'han recollit aproximadament uns 3.550 kg d'aliments. Un recapte fet entre tots, però mereixen una menció especial per la feina feta, tots els establiments participants i els 40 voluntaris que van col·laborar. Gent anònima que col·labora de forma totalment altruista, persones d'un alt nivell humà, constants i fent el que segurament no farien per a ells mateixos ; “demanar aliments per a la gent necessitada”. Durant els tres dies de recapte, moltes van ser les anècdotes que van passar, però m'agradaria compartir-ne una amb vosaltres que a mi em va colpir especialment i per la tendresa que genera no vull deixar d'explicar.

    Estant en un dels punts de recollida, se'm van presentar 3 menuts no més grans de 8 anys, amb les seves manetes plenes de monedes, que tots just sumades totes sobrepassaven l'euro. Venien feliços, comentant que volien col·laborar. Van allargar les seves petites mans, les van obrir i ens van oferir el grapat de monedes. Emocionant!.
    Per acabar, encoratjar la gent a fer donacions a la Web “granrecapte.com” fins al dia 6 de desembre, i agrair a totes les persones que han fet la seva donació tant si ha estat gran com si ha estat petita. 

    Com ja deia a l'encapçalament “SOU MOLT BONA GENT”!! MOLTES GRÀCIES

Pujar al principi de la pàgina