Escrit ERC+SxA desembre de 2022. "Sprint final"
 
Versió per imprimir
Logo ERC+SxA
  • Falten pocs dies perquè acabi l’últim any sencer del mandat municipal 2019-2023. En iniciar-lo, semblava que el 2022 havia de ser l'any de la tornada a una certa normalitat després d'haver superat les pitjors fases de la pandèmia de la Covid-19. Però ben aviat l'inici de la guerra a Ucraïna va deixar clar que aquest tampoc seria un any “normal”. Ha estat, doncs, un mandat complicadíssim.

    Malgrat les dificultats, a hores d'ara ja hem pogut assolir des del govern municipal una gran part de les propostes i projectes que portàvem al nostre programa electoral i que van quedar recollides al Pla d'Acció Municipal 2019-2023 (PAM). I en els mesos vinents, en l'sprint final, acabarem d'engegar moltes de les actuacions pendents. Per citar-ne algunes: es posaran en marxa les Rutes saludables; s'acabarà de redactar i aprovar el Pla Local d'Educació; s'acabaran de consolidar el projecte Radars i els Àpats en companyia; es podran iniciar les obres de millora dels accessos per a vianants als barris de Can Comulada i d'Alella Parc; s'executaran les obres d'instal·lació d'un ascensor a l'edifici de l'Ajuntament, fent-lo finalment accessible a persones amb problemes de mobilitat; es finalitzaran les obres i s'adjudicaran els pisos del mestres; s'acabarà de dur a terme la prova pilot de pressupostos participatius... 

    I com que de millorar el poble no se n'acaba mai, ja estem preparant les propostes per al següent mandat. Amb el convenciment ferm que el nostre projecte es pot enriquir amb la participació i les aportacions de moltes persones que estan implicades i compromeses amb Alella i la seva gent, hem iniciat una sèrie de trobades obertes per seguir dibuixant col·lectivament el futur del poble. El nostre agraïment a la cinquantena de persones que fa uns dies van voler compartir amb nosaltres la seva visió i els seus somnis i desitjos per al nostre poble. 

    I en l'sprint final de l'any arriba el Nadal, amb una explosió d'activitats que tindran lloc a Alella durant les properes setmanes: l'Activa't, el casal de Nadal per a adolescents a l’Àgora; els actes per la Marató de TV3; el concurs de carrers nadalencs i de façanes i balcons; el sorteig de paneres nadalenques on participen molts comerços del poble; la fira de Nadal; el Trenet de Nadal; els concerts de les corals alellenques; les representacions d'Els Pastorets; la Fàbrica de joguines, amb una de les sessions que serà inclusiva; la Cavalcada de Reis... Un munt d'activitats a les que us animem a gaudir-ne amb tota la família.

    Bon Nadal, Bon any i gaudim del poble!!

Pujar al principi de la pàgina