Escrit Alella Primer-PSC octubre 2022. "Torno a ser el candidat socialista a l'alcaldia d'Alella"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • El passat divendres 23 de setembre vaig ser designat per la militància socialista d'Alella com a candidat a l'alcaldia per al proper mandat municipal 2023-2027. 

    És un honor immens per a mi poder continuar defensant els valors socialistes i tornar a posar-me al capdavant d'un equip de persones increïble, honest, generós, creatiu i compromès.  

    L'actual mandat municipal ha estat complicat, estrany i convuls, degut sobretot a la pandèmia i a les crisis sanitària, social i econòmica que aquesta ha provocat, però no hem d'oblidar tampoc les destrosses dels greus temporals Glòria i Filomena. Malgrat tot això, la tasca d'oposició del nostre grup municipal no ha estat només crítica amb l'acció del govern municipal, sinó que també ha volgut ser coherent, constructiva i amb l'objectiu de trobar solucions de consens.  
     

    Però avui, el més important és fer-te saber que dono aquest pas cap endavant, ferm i decidit, amb la voluntat de ser útil per a la gent i amb la intenció de fer meves les necessitats, les demandes i els anhels d'un poble que no vol perdre la seva essència i que vol construir el seu futur col·lectiu des de la justícia social, l'ecologisme i el feminisme.

    Assumeixo el repte amb energia, entusiasme, il·lusió i convicció i em comprometo a treballar intensament per a la millora de les condicions de vida de la ciutadania. 

    Per acabar, només vull dir-te que estic al teu servei per a qualsevol cosa que necessitis: pots trucar-me o enviar-me un missatge de correu e-.    

    Moltes gràcies i salut!

Pujar al principi de la pàgina